Gaveideer til fars dag d. 5. juni

Torsdag d. 5. juni er det fars dag og vi har derfor i indlægget her samlet en lang række gaveideer! Fælles for dem alle er, at de er både dekorative og funktionelle, uden at være alt for feminine. Det var i hvert fald udgangspunktet, og det skulle vise sig at blive lidt af en udfordring.

Vitra toolbox

vitra-detydre-2

Nuvel, denne værktøjskasse kommer nok næppe til at erstatte den der på nuværende tidspunkt står i skuret. Men det er nu heller ikke meningen. Brug den på skrivebordet, til at få styr på alle de løse sager. Værktøjskassen er fra Vitra og kommer i flere farver. Prisen er 269 kr og kan købes hos fx Luxoliving.dk

Du kan købe Vitra toolbox ved at klikke hér.

We magasinholder

detydre-magasinholder

Hvad end din mand eller far abonnerer på Euroman, FDM eller Illustreret Videnskab, så er det altså rart at have sit foretrukne magasin lige ved hånden. Det behov opfylder denne magasinholder, der koster 349 kr og fåes i enten sort eller hvid.

Du kan købe We magasinholderen den ved at klikke hér.

Areaware Cubebot

traefigur

Selvom jeg personligt er meget begejstret for det håndværk der ligger i Kay Bojesens træfigurer, så er jeg ikke sikker på, at det er en udbredt holdning i mellem mænd. Robotten her, tror jeg dog godt kunne rykke ved det ideal. Areaware Cubebotten koster kun 75 kr, og kan desuden stå i mange forskellige stillinger pga. de stærke elastikker. Den er altså perfekt til skrivebordet, hvor den både kan være dekorativ og bruges til lidt tidsfordriv.

Du kan Areaware Cubebot købe ved at klikke hér.

Designletters bogstaver

designletters-detydre

Hvis familiens efternavn aldrig er kommet på postkassen, så læs lige med her. Designletters har taget Arne Jacobsens klassiske typografi til nye højder, og deres bogstaver fåes både til indendørs og udendørs brug. Hvert bogstav står dig i 19 kr, og måler 8 cm. i højden.

Du kan købe Designletters bogstaverne ved at klikke hér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *