Fredagsfund #25: Sengetæppe fra Magasin, Donald Brun plakat og marmor lysestager fra SwapSwap.dk

Hvad får man, hvis man kombinerer et egern, en puddelhund og en VW Beetle cabriolet? Hvis du ikke allerede har gættet det, så får du en helt unik plakat! Plakaten, er en af de ting, som vi har fundet frem til dig i vores femogtyvende udgave af fredagsfund – og vi har meget mere linet up i dagens anledning!

Sengetæppe fra Magasin.dk

magasin4

Hvis du er kvinde, og læser dette, så skal du måske lige høre din kæreste eller ægtefælle, hvordan han har det med en lyserød invasion i soveværelset. Om ikke andet, så er det en besparelse der er til at tage og føle på – og måske det kan være grund nok! Nyprisen er nemlig 1000 kr. for sengetæppet her, men det er på tilbud på Magasins webshop til kun 250 kr. Du kan finde mere information og se flere billeder ved at klikke hér.

Donald Brun Volkswagen plakat fra Lauritz.com

vw-plakat2

Plakater har i en vis udstrækning erstattet malerier i de danske hjem. Det forstår man jo sådan set også godt. De er billigere, og de mest populære plakater kommer samtidg i et væld af farver, så de fås i den udgave, som passer lige præcis hjemme hos dig. Det er sådan vi kender det fra Kortkartellet, Wonderhagen og 215.dk/IncaZoo. Og det er også fint – en gang i mellem, så er det bare sjovt, at have noget på væggen, som de færreste har. Sådan har jeg det med ovenstående plakat, hvor farverne er helt fantastiske – og det samme er motivet! Den er vurderet til 6.000 kr., men det højeste bud er pt. på 1000 kr. Det kan potentielt blive det dyreste fredagsfund her på detydre.dk, men samtidig også en af de mest unikke ting, som vi endnu har vist frem! Auktionen slutter onsdag d. 26/2-2014. Du kan byde på plakaten ved at klikke hér.

 Marmor lysestager fra SwapSwap.dk

marmor lysestager

Hvis du også er helt vild med marmor, men måske er lidt usikker på hvordan du skal starte din samling, så kunne en lysestage (eller tre) være løsningen. Du får her 3 lysestager for 60 kr, hvilket må siges at være en ganske god pris. Hvis det er noget for dig, så kan du finde annoncen ved at klikke hér.

One comment Add yours
  1. Hvor er det skægt 🙂 det var mig det solgte Donald brun plakaten. Jeg elskede den og den var et vaskeægte guldfund til sølle 100 kr. Den hang på min væg i flere år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *