Nyheder fra Frama: Shelf hylder i olieret egetræ

Hvis du synes billedet virker bekendt, så er du ikke alene. De klassiske hylder fra 50’erne er nemlig blevet relanceret af designvirksomheden Frama, og resultatet sidder lige i skabet. Hylderne har allerede ramt de første webshops, der er tre størrelser at vælge i mellem og beslaget fåes i enten messing eller sort.

Hylder fra Frama: If it works, don’t fix it

En tidligere kollega sagde en gang til mig “If it works, don’t fix it” og det er sidenhen blevet lidt af et mantra for mig. Det tyder det også på at have været for Frama, for Shelf hyldernes design er ganske tæt på de oprindelige teaktræs hylder.

frama-shelf

Pressebillederne viser de nye Shelf hylder i en ubehandlet egetræsudgave, på trods af, at det i hvert fald på nuværende tidspunkt kun er muligt at købe hylderne i olieret egetræ. Det er vi såmænd ikke kede af, for olieret egetræ og messing spiller indiskutabelt godt sammen – hvilket nedenstående billeder også vidner om.

frama-shelf-40cm

Der var en gang, hvor svævehylder var populære. Det skyldtes nok det simple udtryk, som sådan en hylde kunne skabe. Det samme gør sig gældende her, da de nye hylder er uhyre simple og så er farverne nemme at matche med  en moderne indretning. Beslagene kommer i flere forskellige farver, og det samme gør selve hylderne.

frama-88

Hylden sættes nemt op med to skruer eller to kroge, og er dermed klar til at holde styr på dine ting. Hylden på billedet herover er 40 cm. bred og koster 600 kr.

frama-shelf-70

Ovenstående hylde er 80 cm. bred og vil stå dig i 850 kr. Hvis du er blevet helt forelsket i nyfortolkningen af de klassiske hylder, så kan de købes hos Luxoliving.dk.

Indlægget indeholder affiliate links.

4 comments Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *