Kom til lagersalg hos Muuto & Kähler

Så kan du godt sætte et stort kryds i kalenderen! Både Muuto og Kähler inviterer nemlig indenfor til et vaskeægte lagersalg den første weekend i november. Du kan derfor forvente gode priser på de to brands kendte klassikere. Faktisk tyvstarter Kähler deres lagersalg allerede torsdag d. 31. oktober – men det kan du læse mere om her!

Muuto lagersalg

muutoMuuto gjorde om nogen frithængende lamper, der bestod af en stor pære, populære i Danmark. Lørdag d. 2. og søndag d. 3. november, kan du boltre dig blandt alle de populære varer – og en masse andre købelystne danskere, der sikkert går efter præcis det samme som dig. Så mød op i god tid, og husk kontanter. Øvrige informationer kan ses på billedet.

Kähler lagersalg

kähler-web

[GARD align=”center”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *