Få en benzindunk på badeværelset

Den danske designvirksomhed Danish Fuel er klar med en række nye produkter, der alle er designet af gamle benzindunke, såkaldte “Jerry Cans”. Dunkene blev oprindeligt brugt under krigstiden, til at transportere diverse flydende væsker. Nu har de gamle dunke fået nyt liv og er bl.a. blevet forvandlet til barskabe og postkasser.

Gaven til manden, der har alt

Bag projektet står smeden og iværksætteren René Sundahl – og han ser ud til at have skabt et godt bud på gaven til manden, der som bekendt har alt. Kender du måske nogen, som har et barskab, der er lavet ud af en benzindunk? Ikke desto mindre foreligger chancen for at få fingrene i selvsamme netop nu.

  fuelcan4

Barskabene kan bestilles i enten grøn, sort, hvid eller grå. På kontoret, herreværelset eller måske i garagen, vil ovenstående barskab gøre sig særdeles godt. Indledningsvis som et fremragende samtaleemne og sekundært pga. skabets indhold.

fuelcan2

I samme serie kommer også et skab til badeværelset, der snildt kan rumme tandbørsten, tandpastaen, samt de øvrige nødvendige toiletartikler. Træet i skabene er håndlavet og er udført i enten ask eller valnød. Alle dunkene er originale “Jerry Cans”, der sidenhen har fået en kærlig behandling af René. Det betyder bl.a. at de gamle dunke har fået en tur i ovnen i små 24 timer, for at fjerne rust og gammel maling, inden de bliver pulverlakeret i enten lyseblå, hvid, grå eller grøn. Og prisen? Den hedder 399 € pr. stk.

Du kan finde mere information omkring Danish Fuel ved at klikke hér.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *