Vind VIP billetter til FindersKeepers i Aarhus

Du læste rigtigt! Vi har fået en håndfuld VIP billetter til FindersKeepers på Godsbanen i Aarhus d. 5. og 6. oktober – og vi forærer dem væk til vores trofaste læsere.  FindersKeepers er et nystartet tøj- og designmarked, hvor du vil kunne købe værkerne fra en lang række kendte og ukendte designere, der alle har det tilfælles, at de er talentfulde og kreative.

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du smutte forbi vores Instagram-profil og re-poste nedenstående billede og tagge #detydre, så vi ved,  at du gerne vil vinde billetterne. På Instagram trækker vi lod om 3 x 2 billetter.

instagram-detydre

Hvis du ikke er på Instagram – eller måske bare gerne vil have et ekstra lod i konkurrencen – så find os på Facebook her og “Like” vores opslag med FindersKeepers billedet, så er du ligeledes med i konkurrencen om 2 x 2 billetter. Du kan som sagt vinde 2 stk. VIP-billetter, så du kan tage en ven eller veninde med under armen enten lørdag d. 5. oktober eller søndag d. 6. oktober. Med en VIP-billet slipper du for at stå i kø – så hvis du er klar kl. 11, når dørene åbner, kan du altså være blandt de første til at komme ind.

Vi finder vinderne d. 1. oktober og kontakter vinderne umiddelbart herefter.

Hvad du kan forvente til FindersKeepers i Aarhus

FindersKeepers bliver afholdt på Godsbanen i Aarhus lørdag d. 5. oktober og søndag d. 6 oktober. Dørene åbner begge dage kl. 11 og lukker først igen kl. 17, så der burde være tid til at sove længe og spise en god gang morgenmad, inden begivenheden starter.

Til FindersKeepers i Aarhus vil der været et bredt udsnit af tøj, men mere interessant (og relevant for både jer og os på Detydre.dk) er det brede udvalg af kreative personer, som ligger vejen forbi med plakater, malerier, lysestager, lamper, nips og andre velovervejede accessories til din bolig. Vi tør i hvert fald godt garantere, at der vil være noget for en hver smag.

Savner du mere information om begivenheden kan du besøge FindersKeepers Facebook side her, eller du kan tage et kig på selve begivenheden her.

Sådan finder du FindersKeepers i Aarhus:


Vis stort kort

Vi ses til FindersKeepers i Aarhus!

[GARD align=”center”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *