Julepynt fra Ferm Living

Da jeg så Ferm Livings bud på juletræstæpper og juletilbehør dukkede sætningen”Rør blot ikke ved min gamle jul”  op i mit hoved. Jeg må nok indrømme, at mit syn på julen er rimelig traditionelt. Hvad Ferm Living har leveret er anderledes, modigt og moderne, men samtidig holdt i deres traditionelle farvevalg.

Julens farver er ikke kun grøn og rød

… I hvert fald hvis du spørger Ferm Living! Nedenstående julepynt var i hvert fald ikke nået ned i Tage Andersens kælder fra julekalenderen Andersens Julehemmelighed. Hvis du derimod er blevet træt af at kigge på julekugler, papirstjerner, sølvguirlander, flag og andet traditionelt julepynt, så kunne de utraditionelle juleornamenter måske være noget for dig.

julepynt
julepynt2

Nuvel, ovenstående er måske en smule anderledes, end hvad man ellers ser. Hvis du, som mig, ikke umiddelbart forbinder havens fugle og et fuglebur med den søde juletid, så vil du måske være mere begejstret for de juletræstæpper, som Ferm Living også står bag. Det synes jeg til gengæld er et friskt pust det rykker heller ikke alt for meget ved idealerne og med et prisskilt på 300 kr. er det heller ikke prisen der afskrækker.

Designertæppe til juletræet

Med prisen på grantræer, hvad end det så måtte være en normangran, rødgran, blågran, så kunne det tyde på, at Ferm Living har tænkt, at et flot træ fortjener et flot tæppe. Nedenstående tæpper har alle en diameter på 120 cm og er lavet af bomuld.

juletrataeppe2

juletraetaeppe2juletraetaeppe3

Kendere af Ferm Living vil vide, at det er deres karakteristiske former og figurer, som er anvendt her. Det sikrer et tidløst og simpelt udtryk, men kunne måske også fungere som en høflig reminder om, at julen ikke nødvendigvis handler om at beklæde samtlige af træets grene med julepynt. Ovenstående juletræstæpper er på nuværende tidspunkt udsolgt, men i slutningen af oktober meldes de at komme på lager igen, så de naturligvis er klar til brug i december måned.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *