Følg Detydre.dk på Bloglovin’

… Og få en notifikation via e-mail eller på din smartphone, når der er nye indlæg her på bloggen. Det er i store træk hvordan Bloglovin’ fungerer og det virker med alle de blogs, som du måtte følge. I indlægget her viser vi dig hvordan du kommer godt i gang med at bruge Bloglovin’ igennem 3 enkle steps. Hvis du allerede bruger Bloglovin så kan du klikke her og tilføje Detydre.dk.

Step 1: Opret en profil

Det siger sig selv, men du kommer ikke uden om at oprette en profil på Bloglovin.com. Du kan med fordel logge ind via din Facebook-profil, så er du hurtig klar til at komme videre i processen. Når du er logget ind, ser det ud som på billedet herunder:

blog-lovin1

Step 2: Søg efter Detydre.dk

Når du er logget ind, kan du i øverste højre hjørne søge efter detydre.dk. Klik herefter på den blå knap hvor der står “follow” og så skulle det gerne se ud som herunder:

blog-lovin2

Step 3: Det var det!

Herefter modtager du en e-mail, med de nye indlæg fra de blogs, som du følger. Hvis du alligevel altid har din mobiltelefon ved hånden, så findes der både apps til iPhone og Android telefoner. Har du iPhone kan du downloade app’en her – og hvis du har en Android-telefon kan du downloade app’en her. Til

Tak fordi, at du følger os på Bloglovin’.

[GARD align=”center”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *