Kom til lagersalg hos &tradition

Så kan du godt sætte kryds i kalenderen, hvis du bor i Københavns-området! Den danske designvirksomhed &tradition  inviterer nemlig indenfor til lagersalg i weekenden d. 13-15 september. Fredag er der åbent mellem kl. 16-20, lørdag mellem kl. 11-17 og søndag mellem kl. 11-16. &tradition oplyser, at der vil være alt fra udstillingsmodeller til 2. sorteringsvarer!

Som med alle andre lagersalg, er det nok en god idé at møde op i god tid, væbne sig med tålmodighed og lave lidt research hjemmefra, så du ved, hvad du skal gå efter. I det omfang, at Verner Panton lamperne er repræsenteret på lagersalget, tør vi godt garantere, at der kommer til at være rift om de to nedenstående varianter:

vp3VP4-bordlampe

&tradition har for alvor slået sit navn fast i Danmark med deres udvalg af nytænkende stole, sofaer, borde og lamper. Møblerne kommer både fra anerkendte og etablerede designere, som Jørn Utzon, Arne Jacobsen og Verner Panton, men også nye talenter, heriblandt Jaime Hayon, der har skabt “Catch Chair”, som du kan se et billede af herunder.

catch

Adressen er Frederiksborggade 1B, 4, 1360 København K – og det vil være muligt at betale både med kontanter og dankort. God fornøjelse – og hvis du finder noget på lagersalget, så husk at dele dine billeder på Instagram ved at tagge dem #detydre.

[GARD align=”center”]

2 comments Add yours
  1. Hej,

    Er der flere VP lamper tilbage fra lagersalget (søger en eller to flowerpot, sort, den største)? Jeg var deroppe søndag eftermiddag, men havde ikke fået min pung med, da jeg blot tilfældigt kom forbi på en gåtur.

    1. Hej Nadja. Lagersalget var i september, så jeg tror ikke, at der er mere tilbage i denne omgang. Er det bordlampen eller pendlen, som du går efter? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *