Ferm Living – naturligt design i landlig stil

Sommerferien er for de fleste overstået – og det er for de fleste ensbetydende med opstart i en hård hverdag. Man savner de afslappede feriedage, hvor hverdagens stress og jag pludseligt havde fået en overmand – nemlig afslapning, familiehygge og idyl; og for mange er netop sommerferien ensbetydende med sommerhus i mere tilbagetrukne omgivelser.

Disse omgivelser synes langt væk – men med Ferm Livings nye 2013 Autumn/Winter-kollektion er den næste omgang sommerhusstemning måske ikke så langt væk, som du tror.

Ferm Livings nye kollektion er for os på detydre.dk nemlig en tydelig kobling til livet og ferien i sommerhuset. Den er prydet af masser af træprodukter – og særligt nogle af deres væghængte produkter bringer én i det nostalgiske hjørne. Tilbage til dengang hvor det var tilladt at hænge ting i en synlig læderrem – og dengang hvor en pude gerne måtte bruges som hovedpude under middagsluren i sommerhuset.

Ferm Livings Wire Basket er en ny yndling

wire-basket-kurv

Vi har særligt kastet vores kærlighed på den enkle og stilrene, men samtidig i vores optik hyggelige Wire-kurv fra Ferm Living, som vi mener er perfekt til at holde dine tæpper netop nu, hvor sommervarmen gør dem overflødige – og den kan tilmed placeres i umiddelbar nærhed af sofaen, så du hurtigt kan snige tæppet over dig, hvis tiden skulle blive til en morfar i den ellers travle hverdag.

For mange er selve kurven som sådan ikke en nyhed, men det er til gengæld pladen, der kan lægges oven på kurven, så denne kan bruges som bord – i mange tilfælde som sidebord. Dette har dog yderligere inspireret os til at se idéen i Ferm Living Wire Trådkurv som sofabord – i Ferm Livings katalog har de lavet en opstilling af to trådkurve i hvid med en plade i en mørk træsort ovenpå.

Og med et prisskilt på mellem 399-599,- kr. er det klart, at kurven har fået den succes, som den har. Hvad en bordplade kommer til at ligge i har vi ikke kunne opspore – men den kan helt sikkert købes ”custom made” for et overkommeligt beløb.

wire-basket-bord

Farverne er lækre, stilrene…. og 70’er-agtige?

Denne kollektion holder sig også væk fra de mere skrigende farver – og holder sig mere i de 70’er-agtige pastelfarver. Samtidig har man turde bruge nogle figurer og former på eksempelvis håndklæder og vaser, som ses dekoreret med både halvcirkler og trekanter – og gerne mange af dem. Der er dog også plads til nogle hæklede, ensfarvede tæpper.

Alt i alt nogle rigtig spændende farver, som igen holder fast i det tema, vi synes beskriver denne kollektion bedst – sommerhus!

Stilrent uden for kontekst

Ser man på tingene uden for de opstillinger, som Ferm Living i deres katalog selv har præsenteret produkterne i, indser man, at der pludseligt er en hyggelig elegance over rigtig mange af tingene.

Som eksempler har vi fundet et håndklæde og den nyudnævnte yndling, Ferm Living Wire Kurven, som vi mener kan gøre sig godt på ethvert badeværelse. Farverne er holdt simple – så man kan næsten ikke undgå at anskaffe sig noget, der vil forbedre ens indretning.

En seng uden Hay?

Derudover har de også formået at skabe både sengetæpper og puder, der med næsten statsgaranti vil fortrænge nogle Hay-puder fra diverse sengeopstillinger rundt om i landet. Hvor Hay typisk holder sig til at skifte farve på knap og stof – og i vilde tilfælde skifte stoffets materiale – har man fra Ferm Living i stedet sat mønstre på både sengetæpper og puder.

Og minsandten om ikke Ferm Living Wire Basket endnu engang viser sin alsidighed – med et låg udgør den et stilrent og let svar på et sengebord.

Ferm Living seng

 

 

 

 

En alsidig kollektion – med stort potentiale

Ser man overordnet på kollektionen er der rigtig mange ting, der enkeltstående kan gøre dit hjem en tand mere lækkert – og så er der også serie af eksempelvis sengesæt og puder, som vi hos Detydre.dk mener, virkeligt vil kunne udfordre Hays ditto.

Alt i alt en rigtig spændende kollektion, som vi helt sikkert selv vil anskaffe os dele af – om ikke andet så i hvert fald en Ferm Living Wire Basket – den kan bruges til alt, overalt.

Du kan købe Ferm Livings produkter ved at klikke hér.

Billeder er fra Ferm Livings Autumn/Winter ’13-katalog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *