Kend din designer: Muuto Fiber Chair

Jeg er nok ikke den eneste, der er begejstret for Muutos Fiber Chair stol, og på baggrund af den formodning,  kan du derfor blive klogere på hvem Boris Berlin og Aleksej Iskos er. Det er nemlig de to prominente herrer, der under deres fælles designstudio ved navn Iskos-Berlin, har designet denne iøjnefaldende serie af stole for Muuto. Boris Berlin står bag et væld af anerkendte designs for bl.a. Gubi, HAY, Normann Copenhagen m.fl. og er i den grad en herre, som der kunne skrives meget om. I 1987 åbnede Boris tegnestuen Komplot Design sammen med arkitekt Poul Christiansen, og det skulle vise sig at blive Boris’ arbejdsplads i over 25 år. I 1999 begyndte Aleksej Iskos at arbejde for Komplot Design, og efter at have arbejdet tæt sammen med Boris i 11 år, slog de to dørene op til deres fælles projekt under navnet Boris-Berlin. Boris-Berlin har derfor allerede mere end 4 år på bagen, og det bliver spændende at følge hvad det næste er, der kommer fra deres hånd.

Et kig på Muuto Fiber Chair

muuto-fiber-chair1muuto-fiberchair

Selve skallerne er lavet af en blanding af plast- og træfibre, og er derfor 100% genanvendelig. Det er samtidig et ekstremt holdbart materiale, der ikke bliver blødt, eller giver efter, ved normal hverdagsbrug. Der er gode muligheder for at få stolen præcis som du gerne vil have den, for du kan nemlig vælge i mellem 3 forskellige stel, og hhv. stof fra Kvadret og læder fra Camo. Vi er ovre i de støvede afdelinger af farvepaletten, men som du kan se på artiklens coverbillede, så er det altså knivskarpt. Og så giver det jo bare mulighed for at få farve ind i hjemmet via plakater, blomster eller andre nips!

Priserne starter ved 1795 kr. for den simple udgave, hvis man kan være bekendt at sige det, med metalstel og ensfarvet skal. Med cognacfarvet silkelæder og sort drejestel sniger prisen sig lige op over 6000 kr. pr. stk.

Du kan købe Muuto Fiber Chair ved at klikke hér.

DU KAN OGSÅ FØLGE DETYDRE.DK PÅ FACEBOOK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *