Fra nybyggere til ombyggere – interview med Anne & Simon

Kan du huske Anne og Simon, der deltog i Nybyggerne på TV2 i 2013? Det kreative par fra Kolding endte med at løbe med sejren, og fik dermed nøglerne til huset med den gule dør. Af flere årsager valgte parret dog sidenhen at sælge huset, og for nylig har de i stedet valgt at investeree i en skøn, arkitekttegnet 50’er villa i tre plan, som står overfor en kærlig renovering. Nu er tiden nemlig kommet til at være ombyggere i stedet for nybyggere!

Siden Nybyggerne stoppede optagelserne, har Anne og Simon løbende opdateret især deres Facebook-side med “gør-det-selv” tips og inspiration til boligindretning. Fremadrettet bliver det dog i en helt anden skala, når Anne, Simon – og mon ikke også Storm og Viggo – det næste halve år jævnligt toner frem på skærmen på Ombyggerne.dk og på Ombyggernes Facebook-sideDenne gang kører det hele nemlig som web-tv, hvorfor du kan følge med fra en computer, smartphone eller tablet. For at blive klogere på lidt flere detaljer omkring det nye projekt tog jeg derfor fat i Anne og Simon, og stillede dem en række spørgsmål om Ombyggerne.

ombyggerne-bauhaus

Interview med Ombyggerne, Anne & Simon

Hej Anne & Simon! Kan I fortælle lidt om det hus, som I har forelsket jer i?
Det hus vi har kastet vores kærlighed på er en gammel 50’er villa i 3 plan i Kolding midtby. Så huset er en lidt ældre dame. “Hun” er på 169m2 beboelse og 89m2 god, høj kælder. Huset er fuld af gamle teak-detaljer og andre lækkerheder, som gør huset til lige noget for os. Standen på huset er god, men det trænger til en kærlig hånd alle steder.Haven er ok, men overkommelig og dejlig lukket og hyggelig.

Hvilke projekter er der i vente? Er det hele huset, som står overfor en renovering?
Hele huset skal gennemrenoveres, der er i første omgang kun 2 rum i kælderen, som der ikke skal ske det store med. Vi skal bo i huset under stort set hele processen, og i modsætning til Nybyggerne, så har vi begge fuldtidsjob mm. samtidig. Så dette byggeeventyr er REAL life!

ombyggerne-simon-bauhaus

Er der forskel på at være ombygger frem for nybygger?
Den store forskel mellem det at være ombygger frem for at være nybygger, er at Nybyggerne var et tv program, huset var nyt og vi havde en kæmpe produktion bag os. Denne gang er det en gammel sag af et hus, vi står selv med det hele og vi portrætterer blot virkelighedens renoverings/ombygnings processer!

I Nybyggerne var jeres stil meget farverig og præget af kreative gør-det-selv løsninger. Er det stadig tilfældet?
Vi kommer nok ikke udenom farver og kreative gør det selv løsninger. Men i modsætning til Nybyggerne, har vi denne gang haft tid til at gennemarbejde vores valg, fordi vi har haft mange måneders planlægning af dette ombygningsprojekt. Denne her gang har huset en karakter, som vi skal prøve at fremelske i stedet for at “smadre”. Det er vores håb, at løsningerne i dette hus vil inspirere folk omkring os til selv at give sig i kast med ombygningsprojekter.

Hvor ofte kommer der nye afsnit på Ombyggerne.dk? Er der et fast tidspunkt, som vi kan skrive i kalenderen?
Der bliver frigivet et nyt afsnit på Ombyggerne.dk hver onsdag! Vi vil guide jer igennem alt fra “hardcore” renovering af eks. vvs. til DIYs, indretning og masser ombyg-inspiration. 

 

Første afsnit af Ombyggerne har premiere onsdag den 20. januar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *