God påske fra detydre.dk

… og byLassen. Det er nemlig dem, der har sendt en lille påskehilsen med en række billeder af deres smukke Kubus Bowl. Disse fine skåle har fået selskab alt af fra påskeæg til farverige blomster for at markere påsken, og sørme om der ikke også har sneget sig et par nye billeder med af forårets helt store nyhed. Hvis du ikke allerede har gættet det, så tænker vi naturligvis på Kubus Bowl i kobber, som så småt er ved at være klar til at blive solgt.

kubus-kobber

Det nye flagskib fra byLassen i Kubus serien er Bowl i kobber. Som det ses på billedet herover, så sidder resultatet altså lige i skabet. Det er dekorativt, funktionelt og stilfuldt. Den eneste anke er prisskiltet, der hedder 2700 kr. Det er i de fleste menneskers optik ikke billigt, men vælger du at investere i en Kubus Bowl, så er jeg sikker på, at den kommer til at følge dig hele livet.

kubus-hvid

Prisen er lidt mere spiselig på Kubus Bowl i hvid og sort, hvor du kan få fingrene i den store udgave for 1600 kr. Der kan siges mange kloge ord omkring godt design, men det der gør Kubus Bowl genial i min optik, er netop at designet indbyder til at udskifte skålens indhold. Og om den skal fyldes op med blomster, grankogler eller fyldte chokolader afhænger jo bare af ens humør og årstiderne.

kubus-kobber-lille

En af grundene til at kobber er blevet så rasende populært, er at farven går så fint i spil med andre farver. Se bare billedet herover. Den lille skål her i kobber kommer desuden til at koste 1299 kr. Den hvide skål på billedet herunder koster 899 kr.

kubus-hvid-lille

Man kan næsten smage det søde marcipan i Anthon Bergs klassiske marcipanpåskeæg. Det er fast bestanddel på påskebordet hos min familie, og anrettet i en Kubus Bowl bliver det kun endnu mere indbydende. Rigtig god påske, tak fordi at du læser med, og nyd så et påskeæg eller to!

Konkurrence: Vind en Kubus Bowl i kobber

Hvis du er hurtig kan du nå at deltage i byLassens påskekonkurrence. Se hvordan her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *