Køb en stol på auktion hos EVERCLASSIC

Den danske markedsplads for møbler og andet lækkert interiør, EVERCLASSIC, har for en måneds tid siden introduceret auktioner på siden. Jeg har bladret den seneste auktion igennem, og i den forbindelse faldt jeg over en række flotte stole, hvor du har mulighed for at gøre en god handel! Hvis du læser dette indlæg og tænker “Hvad er EVERCLASSIC?” så bør du læse interviewet med Rasmus Nørregaard fra EVERCLASSIC. Her kan du hurtigt orientere dig om hvad EVERCLASSIC er for en størrelse, og ikke mindst hvilken flink fyr Rasmus er!

Hans J. Wegner armstol

wegner-everclassic

Hans J. Wegner designede et utal af stole og var forbi et væld af materialer. Stolen her er udført i egetræ, som har fået en lækker patina, og er sædet er betrukket med blåt uld. De brede armlæn sender tankerne hen på en anden Wegner lænestol, som har fået en del mere opmærksomhed – det er den, der hedder model GE 290. Stolen er vurderet til 1500 kr., men det højeste bud er pt. 1000 kr!

Du kan byde på stolen ved at klikke hér 

Børge Mogensen armstol

boerge-mogensen-everclassic

At forskellige træsorter kan kombineres med succes er ovenstående Børge Mogenstol stol et godt bevis på. Her er både bøg og teak, og det er altså med til at understrege, at det er en stol fra en æra i dansk møbeldesign, hvor der blev tænkt lidt over tingene. Stolen er fremstillet hos Søborg Møbler, og at dømme ud fra billederne har stolen været hyppigt brugt. Et nyt sæde vil derfor ikke være en dårlig investering. Den fine stol er vurderet til 2000 kr. og det højeste bud er pt. 1400 kr.

Du kan byde på stolen ved at klikke hér 

Alfred Christensen stol

everclassic-auktion

Ovenstående stol hedder Boomerang stolen, og det er ikke svært at se hvor inspirationen til det navn er kommet fra. Stolen er fremstillet i teaktræ og er betrukket med et blåligt betræk. Det er Slagelse Møbelværk, som har produceret sin tid – formodentligt for mange, mange år siden. De to stole er vurderet til 2000 kr. og det højeste bud er pt. vurderet til 1450 kr.

Du kan byde på stolen ved at klikke hér

Spørgsmål? Du kan fange EVERCLASSIC på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *