Fredagsfund #49: Gratis kalender fra detydre.dk

Hvis du har en printer og et clipboard, så har vi i dag en gratis kalender til dig! Det eneste du skal gøre er at downloade PDF-filen, printe kalenderen og sætte den fast på et clipboard, et stykke kraftigt karton eller i en ramme. Formatet er A4, og det passer – det synes vi i hvert fald selv – derfor helt perfekt til et clipboard! Der er stadig masser af gode måneder tilbage i 2014, og du får derfor det fulde overblik for resten af året helt gratis. Hvis du er på udkig efter en kalender for 2015, så klik på linket herunder og læs indlægget om print-selv kalenderen for 2015!

Download kalenderen for 2015 – klik hér.

Sådan får du fat i kalenderen for 2014

1. Besøg detydre.dk fra din computer, og tryk på knappen herunder hvor der står “Klik her for at downloade kalenderen”

2. Åben filen, sørg for der er papir og blæk i printeren og tryk på “Print”

[wpdm_file id=2]

Bemærk, for at du kan downloade plakaten skal du have Adobe Acrobat Reader, eller et andet program, der kan åbne PDF’er. Clipboards sælges hos Søstrene Grene for 20 kun kr, og hvis du kommer forbi en IKEA, så kan du få et clipboard med for 39 kr. Luksusudgaven i røget eg kommer fra Ferm Living, og koster 130 kr. Den kan du købe ved at klikke hér.

gratis-kalender-detydre

detydre-gratis-kalender

Har du printet kalenderen?

Så tag gerne dit billede med #detydre på Instagram, så vi kan se hvordan plakaten tager sig ud hjemme hos dig!

Leder du efter kalenderen for 2015? Så klik hér.

4 comments Add yours
  1. Kan det passe, at den fine kalender på papir også findes i en god kalender form?

    Og det fine billede af Aarhus, er det ikke rigtigt, at man kan få et lignende med New York, i så fald hvor og til hvilken pris?

    Tak for en god blog, har lige opdaget den og liket den med det samme og følger nu på bloglovin. Jeg flytter til NYC, så lidt tips modtages med kyshånd mht. til gode steder at købe indretnings-ting:)

  2. Hej. Ville bare lige hører om du ikke kunne lave en kalender af samme slags bare for 2015? tak på forhånd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *