Gammel nyhed fra IKEA: Ranarp lamper

Jeg havde forleden fornøjelsen af at være en tur forbi IKEA, og der faldt jeg over Ranarp lamperne. De har vist efterhånden et par måneder på bagen, men det er gået min næse forbi. Du har måske set dem før på Instagram, hvor de dukker op på flere og flere billeder. Og det forstår man faktisk godt, for det er en flot designet serie af lamper, til en pris der naturligvis er 100% typisk for IKEA. Det vil altså med andre ord sige: billigt!

IKEA Ranarp standerlampe

ikea-ranarp

En god standerlampe er aldrig af vejen, og det ved IKEA. Jeg synes dog personligt det kan være svært at finde en lampe, som er helt sin egen og ikke er tydeligt inspireret af noget andet. Det kriterie synes jeg Ranarp gulvlampen opfylder. Selve lampen er 160 cm høj, og koster 379 kr. Lampen fåes også i en forniklet udgave til samme pris, hvis du ikke er så begejstret for det helt hvide look.

Du kan læse mere om Ranarp gulvlampen ved at klikke hér.

IKEA Ranarp bordlampe

ikea-ranarp-2

Detaljegraden er høj på IKEA Ranarp lamperne, og det kan især ses på bordlampen. Se bare ledningen, fatningen og tænd/sluk kontakten på lampens fod, og så tilmed til en pris der hedder 299 kr. Den sort/hvide ledningen med det grafiske udtryk går desuden igen på hele Ranarp serien, og det er altså en super cool detalje.

Du kan læse mere om Ranarp arbejdslampen ved at klikke hér.

IKEA Ranarp loftslampe

ranarp-lampe

Pendlerne på billedet måler 38 cm i diameter, men de fåes også i en mindre udgave på 23 cm. Det er ganske smart tænkt, for den mindre udgave er derfor oplagt at hænge over en kommode, eller et andet sted der bare trænger til lidt lys. Prisen er 149 for den lille lampe, og 229 for den store.

Du kan læse mere om Ranarp loftslampen ved at klikke hér. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *