IKEA Ribba trærammer

Der var en gang, hvor jeg var af den overbevisning, at plakater bare skulle hænges op med nåle. Skulle det være nemt, så kunne lærerens tyggegummi med fordel benyttes, og så havde det jo den bonus, at det ikke efterlod nogen mærker på væggen. I dag kan jeg ikke forestille mig at have en plakat hængende, uden at have den i glas og ramme – og selv valg af ramme kan være en (næsten) lige så stor beslutning, som valg af selve plakaten. Jeg har prøvet lidt af hvert i forhold til rammer, for at finde det mest optimale setup. Den vigtigste lektie jeg har lært i den forbindelse er at holde det simpelt, og finde en ramme, som fremhæver motivet mest muligt.

Må vi præsentere: IKEA Ribba

Rammerne, som dette indlæg skal handle om hedder Ribba, og priserne starter på 59 kr – og stiger derefter delvist proportionelt med størrelsen på rammerne.

y-215

Ovenstående ramme passer perfekt til plakater på 50 x 70 cm, hvilket er ved at blive et standardformat for plakater fra Wonderhagen, 215.dk, KLAM og Kortkartellet. At den lyse træramme så samtidig passer svært godt til fx Wegners Y-stol er jo så kun en bonus, som man må lære og forene sig med.

ribba-wonderhagen

Rammerne på billedet herover passer til plakater på 30 x 40 cm. Fra vores profil på Instagram har vi ladet os fortælle, at tilgængeligheden i de forskellige IKEA butikker svinger en del. Vores bedste anbefaling er således at gøre en tur ud af det, hvis du allerede er ved at pakke tasken og gøre klar til at køre. Men igen, er det ikke altid det man gør, hvis man beslutter sig for at tage i IKEA? God jagt – og husk at tagge med #detydre på Instagram, hvis du har heldet med dig. Christina fra KreaVilla har dog gjort os opmærksom på, at du kan se den aktuelle lagerstatus direkte på IKEAS hjemmeside. Du kan se hvordan i kommentarfeltet.

2 comments Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *