Fredagsfund #31: Tilbud til hele din bolig

I denne udgave af fredagsfund har vi fundet en lang række sager til flere af rummene i din bolig. Fælles for dem alle er, at de er fundet i tilbudsafdelingen hos en række af landets største interiørshops, og hvis du er hurtig, er der bestemt gode muligheder for at gøre et godt køb.

Kähler Omaggio vase

kahler-omaggio

Kählers smukke Omaggio vaser er et sikkert hit, og ovenstående udgave på 30 cm, kan du pt. få fingrene i for 280 kr. hos Cahetu.com. Brug den som den er, eller lad den få selskab af dine yndlingsblomster. Du sparer 120 kr. i forhold til vejl. udsalgspris, og du kan købe Kähler Omaggio vasen ved at klikke hér.

Vipp sæbeskål

vipp5

Der kan siges mange gode ting om Casanova Furniture.dk. En af dem er deres oprydningsudsalg, hvor vi faldt over denne sæbeskål fra Vipp. Efter min mening, så er det altså lidt oldschool at have en blok sæbe på badeværelset. Sæbeskålen er i stainless steel, der er en udgået serie, og det betyder at du kan få fingre i den for kun 200 kr, mod en normalpris på 449 kr. Du kan købe Vipp sæbeskålen ved at klikke hér.

 

Frandsen Lighting Ball væglampe

vaeglamper

 

Til og med søndag d. 6/4 har Salling ovenstående Ball lampe på tilbud til 200 kr. Den koster normalt 449 kr, så det er da en besparelse, der er til at føle på. Farven er super moderne lige nu, og vil bestemt gøre sig godt i soveværelset, som sengelampe. Du kan købe Ball lampen hos Salling ved at klikke hér.

 

Magasin håndklæder

 

magasin-haandklaeder

Hvis du er blevet træt af stakken af forvaskede håndklæder, så kan du jo overveje om det er på tide at skifte dem ud. Magasin har en fornem serie af håndklæder, i et væld af størrelser, der samtidig ofte er på tilbud. Priserne starter ved kun 18 kr. for et lille håndklæde, og ellers stiger priserne stødt. Du kan købe håndklæderne fra Magasin ved at klikke hér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *