Her kommer IKEA Trendig

IKEA Trendig er navnet på en ny “limited edition” serie fra IKEA. Den spritnye serie er resultatet af samarbejdet i mellem svenske og kinesiske møbelsnedkere, designere og andre gæve gutter. Du kan derfor forvente et sirlig mix og match i mellem alt fra kinesiske rispapirlamper og pindestole i Dalarna-hestens velkendte farve.

Et nærmere kig på kollektionen

Først og fremmest skal IKEA have et skulderklap for at tænke lidt ud af boksen og lancere en kollektion, med et begrænset oplagstal. Nu er det jo alligevel IKEA, som vi taler om, så det bliver alligevel spændende at følge med i, hvornår de mest populære ting bliver udsolgt. Lad os starte med at kigge nærmere på et par af vores umiddelbare favoritter:

trendig--spisebord__0216717_PE372422_S4trendig--stol__0216714_PE372449_S4Spisebordet er udført i egetræ og bordpladen er en fiberplade, der har fået en epoxybelægning. Det kunne altså tyde på, at det er et bord, som kan holde til lidt. Bordet koster 1499 kr. og du kan læse mere om det hér. Stolen derimod er udført i birketræ og kommer ligeledes i en lidt mere neutral farve, nemlig sort. Den stol koster 495 kr. og du kan blive lidt klogere på dén, hvis du klikker hér.

trendig--slagteblok__0216708_PE372413_S4 taburettrendig2

Ellers synes jeg umiddelbart, at de andre interessante  dele af serien er de tre ovenstående her. En solid skæreblok i bambustræ, der er holdbar og ikke sløver dine knive, en fin taburet, til når du får uventede gæster, og fire fine viskestykker, hvis du alligevel mangler et samtaleemne under opvasken.

Du kan se hele serien hvis du klikker hér .

[GARD align=”center”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *