Fredagsfund #8: Knæk Cancer auktion på 3107 stole

Casanova Furniture har alliereret sig med en håndfuld kendte danskere i målet om at indsamle så mange penge som muligt til Børnecancerfonden. Syv kendte danskere fik en hvid 3107 stol som lærred og maling i regnbuens farver – og nu kan du byde på stolen og støtte et godt formål!

Baggrunden for kampagnen

Bag kampagnen står Casanova Furniture, Fritz Hansen, som gavmildt har doneret de seks Syver-stole og slutteligt Flügger, som har doneret den nødvendige maling. Målet er naturligvis at gøre opmærksom på Knæk Cancer-ugen og ikke mindst at samle penge ind til Børnecancerfonden. Ved at udnytte det netværk af design-interesserede, som Casanova Furniture råder over, burde det være muligt at slå to fluer med et smæk.

bubber-mixchristian-mix

Bag kunstværkerne, som de alternativt udsmykkede stole velsagtens kan kaldes, står en blanding af prominente navne som Bubber, Eva Kruse, Rasmus Bjerg, Trine Panum og Michelle Hviid, Silas Holst og slutteligt Christian Fuhlendorff. I følge Casanova.dk er det en dejlig blanding af celebrities og stamkunder i butikken i Ringsted.

eva-mix rasmus-mix1

Auktionerne foregår på Facebook og slutter søndag d. 27. oktober mellem kl. 21.00 og 22.00 – der skal dog gå 5 minutter uden et bud, før auktionen er endegyldigt vundet. Lidt i samme stil, som man kender det fra Lauritz.com. Når det så er sagt, kunne man undre sig over, at auktionsdelen ikke var afholdt i samarbejde med Lauritz.com – men på Facebook er der jo bare helt andre muligheder for at promovere auktionen, når nu folk skal kommentere billedet, for at afgive deres bud!

michelle-mixsilas-mix1

Har du fundet en stol, som du ikke kan leve uden? Så find Casanova.dk på Facebook og følg auktionen.  Du kan også læse mere omkring hele kampagnen hvis du klikker hér. På behørig vis bør det også nævnes, at alle stole bliver lakeret inden levering, så du behøver ikke være bekymret for, at malingen smitter af.

[GARD align=”center”]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *