Lagersalg hos Paustian

Det danske møbelhus Paustian slår dørene op til udsalgsweekend  d. 13. og 14.  september, i butikkerne i Aarhus og København. Begge dage åbner dørene allerede kl. 8.00 – og lukker først igen kl. 15.00.  Paustian har i forbindelse med annonceringen af udsalget offentlig gjort to lister, med de varer der kommer på udsalg. Her finder du vores top 3 over de bedste tilbud, fra hver butik.

Top 3 fra lagersalg hos Paustian i Aarhus

hayaboutachairDoo-Wop_graa-pripple-chair

Stolen About A Chair er blevet en stor succes for HAY. Stolen er designet af Hee Welling og koster normalt 1599 kr. i Paustian – i udsalgsweekenden kan du få fingrene i stolen for 999 kr. Pendlen hedder “Doo-Wop” er på tilbud 1900 kr., hvilket er en besparelse på 495 kr. Den karakteristiske barstol, Ripple Chair, er designet af Christian Flindt og er på tilbud til 1000 kr., her sparer du således 1095 kr. i forhold til normalprisen. Derudover vil der være 15% rabat på alle ikke-nedsatte varer d. 13. og 14. september – både i butikkerne og på Paustians webshop.

Adressen på Paustians butik i Aarhus er Skovvejen 2, 8000 Aarhus C.

Top 3 fra lagersalg hos Paustian i København

detydre-aj-lampe eames-dswHay-strap-mirror

Den sorte Arne Jacobsen væghængte lampe er på tilbud til 2400 kr. – du sparer således 1295 kr. Den klassiske sorte Eames DSW stol, med stel i ahorn, vil den pågældende weekend være på tilbud til 2200 kr., hvilket er en besparelse på 975 kr. HAYs populære spejl, kaldet Strap Mirror, er på tilbud til 490 kr. Med en normalpris på 1099 kr. er der altså over 600 kr. at spare på dette spejl.

Adressen på Paustians butik i København er Kalkbrænderiløbskaj 2, 2100 København Ø.

Samme weekend holder &tradition lagersalg i København, så med lidt koordinering er der gode muligheder for at slå to fluer, med et smæk. Du kan læse mere om &traditions lagersalg ved at klikke hér.

[GARD align=”center”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *