FDB Møbler er åbnet i Aarhus

Sponseret indlæg. I Guldsmedgade i Aarhus ligger der nu en funklende ny FDB Møbler butik – og det er den møbelbutik, som det skal handle om i dag. Her kan du nemlig gå op på opdagelse i mere eller mindre det fulde sortiment fra FDB Møbler og kigge nærmere på både nye og gamle klassikere.

Jeg var forbi et par uger efter åbningen for bl.a. at se på Ejvind A. Johanssons J67 stol til vores lille spisesplads i køkkenet. Og så ville vi også gerne se om vi kunne finde den sidste stol, der skal stå om vores runde spisebord, som vi har i stuen. Både i køkkenet og i stuen har vi faktisk kun forskellige stole stående, og jeg skriver pt. på et andet blogindlæg om hvordan man lykkedes med at få tingene til at passe sammen.

Nå, tilbage til butikken! Jeg ved ikke, om det bare er mig, men jeg synes der er noget specielt ved at træde ind i en møbelbutik. Det er lidt som en slikbutik med alle de farver, og en hel masse ting at vælge i mellem! Da COOP tilbage i 2013 annoncerede, at FDB møblerne ville blive relanceret, var det faktisk en af de første ting jeg skrev om her på bloggen. Dengang blev møblerne vist frem i supermarkederne – ganske som det også havde været tidligere – men jeg synes nu, at det er på sin plads med en butik, hvor det hele er samlet.

Et kig indenfor hos FDB Møbler i Aarhus

Når man handler på nettet er man lidt overladt til billederne for at danne sig et indtryk af hvordan møblerne ser ud. Med bloggens navn i mente kan det jo lyde som om, at det vigtigste for mig er det ydre. Det er naturligvis på ingen måde lige så vigtigt som komforten. Og det er altså svært at vurdere hvor godt man sidder i en stol uden at man sætter sig ned først.

En anden ting er naturligvis at få en idé om de forskellige træsorter og overfladebehandlinger. Der er stor forskel på bøgetræ og egetræ, og hvis man gerne vil kombinere flere forskellige farvede spisebordsstole, så er det altså ret fint at man har muligheden for at se hvordan det vil se ud.

Find vej til FDB Møbler i Aarhus

Den nye butik ligger på hjørnet af Guldsmedgade og Nørre Allé i centrum af Aarhus – og kun 5 minutters gang fra Magasin og Illums Bolighus. Adressen du kan taste på GPS’en er Guldsmedgade 42, 8000 Aarhus. Og hvis du nu kommer langvejs fra, så kan jeg kun anbefale dig at gå en tur i de omkringliggende gader. Lige rundt om hjørnet fra butikken finder du bl.a. Langhoff & Juul, som serverer en særdeles lækker (og Insta-friendly) brunch og god kaffe. Derudover er der mange spændende vintage butikker, som du kan gå på opdagelse i.

Åbningstiderne i butikken i Aarhus er:

Man-fre 10:00-18:00
Lørdag 10:00-16:00
Søndag 10:00-15:00

Følger du med på Instagram?

Det er der i hvert fald 11.000 andre der gør – og du skal være så velkommen! Og når du alligevel har åbnet app’en, så vil jeg anbefale dig at kigge forbi @fdbmobler – hvor du bl.a. kan se det nyeste katalog, og få inspiration til din indretning.

2 comments Add yours
  1. Hej
    Jeg overvejer at indkøbe et spisebord, en bænk og to armstole(FDB). Hvilken type spisebord kan armstolene gå ind under – er det muligt med Poul Wolter spisebordet C35B?
    mvh Helle Bach

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *