Håndmalede nyheder fra I LOVE MY TYPE

Inden sommeren gik på hæld og efteråret bankede på, dumpede der en mail fra I LOVE MY TYPE ind i indbakken. Den handlede om en ny kollektion fra plakatvirksomheden, som er så fin og velovervejet, at jeg gerne vil dele den med dig. Kathrine Højriis og Thomas Bærnholdt er de kreative kræfter bag den nye kollektion, der for første gang har et håndmalet design, som det bærende element. Hvad der kan ligne simple streger hist og pist, er resultatet af mange timer ved arbejdsbordet, med både flydende tuscher og akrylmaling. Og resultatet? Det er de altså sluppet enormt godt fra. Se selv på billederne herunder.

Farverne i kollektionen passer helt perfekt til mit efterårshumør. Det er rolige, afstemte nuancer, som alligevel har lidt varme i sig. Gennem de sidste par år er jeg blevet mere og mere begejstret for abstrakte motiver, da de som regel er rolige for øjet, men samtidig er ganske fremtrædende på væggen. Hvis du gerne vil se nærmere på plakaterne fra den nye kollektion, så kan du klikke lige her og få det hele med.

Hvis du har en billedevæg, så kender du formodentligt til udfordringen med at finde små prints, som ikke stjæler al opmærksomheden, men som alligevel passer godt ind. Af samme årsag er jeg begyndt at holde af abstrakte prints, da de er helt perfekte til at binde det hele sammen. Hvis du ikke allerede har gættet det, så er samtlige prints på billedet herunder fra I LOVE MY TYPE, og er et glimrende eksempel på hvordan de små, abstrakte billeder kan styles.

Er du på Instagram?

Så synes jeg, at du bør lægge vejen forbi @ilovemytype!  Her gemmer der sig masser af flotte billeder, og så er du også den første til at vide, når der lander flere nyheder fra I LOVE MY TYPE og konkurrencer. Så er det sagt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *