Status efter 30 dage med Libratone Zipp Nordic Black

Sponseret indlæg. Gennem de sidste 30 dage har jeg haft fornøjelsen af den nye Libratone Zipp Nordic Black – og det er der kommet den her lille anmeldelse ud af. For hvad kan du egentligt forvente, hvis du køber en Libratone Zipp? Det spørgsmål vil jeg forsøge at besvare i dette blogindlæg.

Forhistorie

Hvis du har fulgt med her på bloggen igennem de sidste 4 år, så har du måske lagt mærke til, at jeg er meget begejstret for Libratones højtalere. Første gang jeg stødte på Libratones højtalere var tilbage i 2011, da en af mine gode venner præsenterede mig for Libratone – og lige siden har jeg haft sådan én i hjemmet. Jeg indrømmer derfor gerne, at jeg formodentligt er lidt farvet af mine tidligere oplevelser.

Et kig på Libratone Zipp Nordic Black

Hvis du sidder og tænker “Jamen… Er det ikke bare en helt almindelig Libratone Zipp?” så har du helt ret! Den eneste forskel på Libratone Zipp og Libratone Zipp Nordic Black er farven. Den klassiske Zipp – hvis man kan sige det – har en hvid bund og ditto top. På Nordic Black er det hele sort. Og måske en kende mere elegant.

Libratone Zipp koster 2399 kr. – hvad end du vælger den i Nordic Black eller i en af de øvrige farvekombinationer. Og hvad får du så for pengene? Du får først og fremmest en højtaler, som spiller super godt. I modsætning til traditionelle højtalere, som sender lyden direkte ud i rummet, så benytter Libratone sig af FullRoom-teknologi, som sender lyden i alle retninger. Derudover får du en højtaler, som med garanti vil passe ind i din indretning. Hvis du er ligesom mig, så vil du formodentligt allerede have udset dig et sted, hvor den vil passe perfekt ind. Og det vil helt sikkert se skide godt ud.

Men, jeg vil gerne garantere dig, at du kommer ikke til at være ejer af en Libratone Zipp særligt længe før du kommer til at opleve noget ganske specielt. Nemlig en uimodståelig trang til at tage fat i læderstroppen, og tage højtaleren med dig. Hvor vores Libratone Loop har stået det eksakt samme sted, siden den dag vi flyttede ind, så flytter vores Zipp jævnligt plads! Den har været med i køkkenet, på badeværelset og i soveværelset – og den har helt sikkert også spillet en stor rolle i, at “projekt hækkeklipning” blev en hel del mere tåleligt! Med et fuldt opladt batteri er der musik til 10 timer. Så mangler du bare en god playliste.

Selve opsætningen af højtaleren går utroligt nemt. Jeg brugte min iPhone til at sætte højtaleren op – og der er naturligvis en udførlig guide med i kassen. Med Libratones app kan du se, om alt er som det skal være, og det er også med denne app, at du kan “forbinde” flere højtalere og på den måde skabe et “Soundspace”, som Libratone kalder det. På den måde bliver det du lytter til afspillet på alle dine Zipp eller Zipp Mini højtalere. Det er en funktionalitet, som er set før, men ikke desto mindre er det super smart!

Hvis du leder efter endnu flere specifikationer, så kan du med fordel klikke her.

One comment Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *