Ripple glas – en elegant nyhed fra Ferm Living

Sponseret indlæg. Hvis du er som folk er flest, så kan du formodentligt godt lide pæne ting. Det kan jeg i hvert fald, og siden jeg så de flotte Ripple glas fra Ferm Living, har jeg tænkt på, at dem skulle jeg have fat i. Hvis du allerede nu tænker, at det skal du da også, så læs lige med her – for i bunden af dette indlæg finder du en rabatkode der giver 15% på hele sortimentet hos Room for More! 

I Ripple serien findes den karaffel og de glas, som du ser på billederne her. Derudover findes der også de fineste, matchende champagneglas. Ferm Living ser ud til at have tænkt, at det er alt, hvad der skal bruges til en hyggelig (sommer)aften – og det har de helt ret i! Da min kæreste og jeg købte vores hus var vi så heldige, at der var plantet rabarber i haven – og det er der sidenhen kommet adskillige liter rabarbersaft ud af. Det er derfor også, hvad der er i glassene her.

Glassene og karaflen er mundblæst i formen, og inspirationen til designet er endnu en gang fundet i geometrien. De vertikale linjer er et gennemgående træk, og det fungerer altså super godt. Hvad du sikkert også har bemærket er, at ingen af de fire glas er ens. De kan dog naturligvis stadig stables. Prisen for karaflen er 249 kr. og de fire glas koster 299 kr. De føromtalte champagneglas kommer i et sæt med 2 stk. og vil stå dig i 249 kr.

Du kan købe de fine Ferm Living Ripple glas ved at klikke her

Spar 15% på dit næste køb hos Room for More!

Bruger du rabatkoden detydre slår de gode mennesker hos Room for More 15% af regningen. Rabatkoden gælder til d. 17/7 kl. 23.59, så du har en hel uge til at shoppe løs! Hvis du klikker dig ind på dette indlæg, efter denne dato kommer du altså ikke til at have glæde af rabatkoden. Så det er nu det gælder!

Gå på opdagelse hos Room for More 

Er du på Instagram?

Har dine venners uundgåelige billeder af avocadomadder og chai latte overtaget dit feed? Så er det måske tid til lidt fornyet inspiration. Lige her finder du @roomformorecph, som poster billeder af alt fra produktnyheder til skarpe tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *