Louis Poulsen lancerer PH 5 Mini

I 1958 designede Poul Henningsen den ikoniske PH 5 lampe. En klassisk PH lampe, som hænger i et utal af hjem – inklusive undertegnedes – og kaster et behageligt lys. Hvis du tilhører den gruppe af befolkningen, som synes at en PH 5 lampe er lidt for monstrøs, SÅ er der gode nyheder at hente her – for Louis Poulsen har nemlig præsenteret den helt nye PH 5 Mini, som lander i butikkerne i oktober!

Et kig på PH 5 Mini

Den klassiske PH 5 lampe måler 50 centimeter i diameter – og det er da også af den årsag, at dén lampe bærer navnet PH 5. Den nye lampe bærer navnet PH 5 Mini, og måler 30 centimeter i diameter. På billedet herunder ser du den side om side.

PH 5 Mini tilbydes i de alle de klassiske PH 5 farvevarianter, en ny tidssvarende hvid farve samt i yderligere seks farvekombinationer: orange, rosa, rød, grøn, blå og grå. Farvepaletten er udviklet af Louise Sass, der i år over 25 år har beskæftiget sig med farver. En lille detalje, som er værd at fremhæve ved de seks nye farver er, at farven på den øverste skærm er den mørkeste, hvorefter farven gradvist gradueres for de resterende skærme. At dømme ud fra billederne, ser Louis Poulsen ud til at være lykkedes ret godt med det!

Hvor kan jeg købe PH 5 Mini?

Prisen for PH 5 Mini bliver og vil 3995 DKK. (formodentligt) kunne findes i de butikker, som forhandler lamper fra Louis Poulsen. En af dem, er Livingshop, som udover en glimrende webshop, også har butikker i hhv. Holstebro og Blåvand.

Lyskilden til den nye lampe er E14 – og det betyder altså, at du også kan benytte dine Philips Hue E14 pærer i denne lampe, hvis man er hoppet med på dén bølge.

Ses vi på Instagram?

Gennem de sidste 4. år har boligglade dansket flittigt brugt tagget #detydre på Instagram. Og det er der kommet ca. 80.000 billeder ud af. Tag et kig – og følg gerne med på @detydre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *