Rank sofabord – en gammel nyhed fra Roon & Rahn

De gode drenge bag designvirksomheden Roon & Rahn har altid gang i noget spændende. Hvis du følger dem på Facebook og Instagram, har du måske lagt mærke til, at de i øjeblikket eksperimenterer med en ny lysestage, som er udstanset af et stykke messing. Sideløbende med det projekt, er der også blevet tid til at relancere et af de møbler, som det hele startede med – nemlig Rank sofabordet. Og det er det bord, som du kan blive klogere på i dette blogindlæg.

Rank sofabord fra Roon & Rahn

Sofabordet er et af Roon & Rahns debuterende møbler og relanceres nu i en udgave med stålstel. Der er 20 stk. til salg i det første batch, som er klar til levering i juli. Og prisen? Den er mere end rimelig for et moderne stykke dansk design, nemlig 4999 kr. hvis du bestiller inden den 9. juni. Herefter sælges det flotte sofabord for 5999 kr.

Den håndlavede bordplade er i olieret europæisk egetræ, og måler 100 cm x 60 cm. Stellet er udført i stål og er blevet pulverlakeret med grå hammerlak, hvilket giver den helt specielle overflade. Hvad der er værd at bemærke her er, at alt er produceret i Danmark i samarbejde med hhv. et lokalt snedkeri, smed og lakør. Det gør det altså endnu mere imponerende, at prisen for de hurtige kan holdes under 5000 kr!

Roon & Rahn er kendt for deres innovative løsninger med på trivielle hverdagsproblemer. Deres Moodboard-serie, holder styr på nøgler, solbriller og overtøjet, og på Rank-bænken kan tørklæder og andet nemt gemmes væk under bænken. Og det er netop den funktionalitet fra bænken, som endnu en gang er i spil med Rank-sofabordet. Under bordet er der nemlig plads til dine yndlingsmagasiner, som er rare at have ved hånden, men som ikke nødvendigvis skal ligge til offentlig skue.

Hvis du vil gerne brug af tilbuddet, så skal du bare skrive til [email protected] inden den 9. juni – og så lander dit nye sofabord hos dig i løbet af juli. Nemmere bliver det ikke.

Du kan se meget mere til Roon & Rahn her

One comment Add yours
  1. Det er virkelig et lækkert bord. Er ret ærgelig over jeg ikke er faldet over dette indlæg før nu. Ville gerne have haft det til rabat prisen.

    Men overvej stærkt stadig at købe det. For det ville passe perfekt ind i mit hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *