5 år med god lyd og godt design

Sponseret indlæg. For omtrent 5 år siden stødte jeg på danske Libratones højtalere for første gang. Efter at have læst anmeldelser af højtaleren Libratone Beat, der på daværende tidspunkt var ret revolutionerende med sit atypiske design og fine specifikationer, foretog jeg en bestilling i december 2011. Set i bakspejlet var det egentligt en lidt skør beslutning. For i perioden januar 2012 til august 2012 var jeg i praktik hos Vipp i New York – og jeg havde derfor absolut intet glæde af den højtaler i størstedelen af 2012. Men alligevel var den et fantastisk køb, som min kæreste trods alt havde glæde af i mens jeg boede i New York!

For når jeg tænker tilbage, så var Libratone medvirkende til at vække min interesse for dansk design. Jeg ville selvfølgelig gerne kunne sige, at jeg har interesseret mig for danske møbelklassikere og andet design siden jeg var jeg 3 år gammel – men det ville være løgn. På et tidspunkt hvor de fleste andre højtalere var nogle store, sortlakerede monstrummer, så kombinerede Libratone italiensk uld med lyse toner – og passede dermed perfekt til vores indretningsstil.

Libratone Zipp er navnet på den cylinderformede højtaler, som du ser i toppen af dette blogindlæg – og det er den sidstankomne højtaler på adressen. I modsætning til Libratone Beat og Libratone Loop – og andre Libratone modeller – så har Zipp’en ikke behov for at være tilsluttet en stikkontakt. Når batteriet først er opladt, så kan den spille i timevis – og lydkvaliteten er virkelig god. Af samme årsag følger Zipp’en os rundt i huset. Den spiller op i køkkenet, når min kæreste og jeg laver aftensmad, og rykker med i stuen når vi er i gang med vores små projekter. Det er altså en af hverdagens bitte små glæder!

libratone-zipp-projekterlibratone-zipp-close-uplibratone-zipp-2016

Prisen for en Libratone Zipp er 2399 kr. og så bestemmer du selv om din Zipp skal være grå, grøn, rød eller sort! Hvis du ikke er farveforskrækket, så kan du også købe et cover i en endnu mere funky farve! Priserne starter her ved 229 kr. men du kan også være heldig at gøre en god handel på dba.dk, hvor der er ofte er lettere brugte covers til salg.

Du kan læse mere om Libratone Zipp ved at klikke her

Høres vi ved på Facebook? 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *