Tanker fra en kommende husejer

Sponsoreret indlæg. Efter at have boet i både 2 og 3 værelses lejligheder i Aarhus de sidste 5 år, er tiden nu kommet hvor min kæreste og jeg er begyndt at drømme om at flytte i noget større. Nærmere bestemt et hus. Eller måske et rækkehus. Det ligger faktisk ikke helt fast, men én ting er helt sikkert – vi drømmer om noget mere plads, og vi drømmer om meget om at få en have!

Det betyder, at de fleste aftenener bliver brugt på at lure på diverse ejendomsmægleres hjemmesider, for at se om der er kommet noget nyt til salg! Vi har været ude og se på et par huse i både Malling og Hørning, men vi har desværre endnu ikke fundet noget, som vi vil byde på. En af de ting, som vi er blevet bekræftet i er dog vigtigheden af en solrig og privat have. Nu hvor foråret endelig er begyndt at vise sit sande ansigt, så kribler det altså bare for alvor i fingrene for at komme ud nyde solen og tænde op i grillen!

xl-byg-mobler

Jeg mener, hvem kunne ikke se sig selv sidde i et sådan et havemøbelsæt på en af de varmere sommerdage? Efter at have tilbragt lidt for mange timer på vores altan, hvor man kun lige kan ane solen et par timer om dagen, så glæder både min kæreste og jeg os altså ekstra meget til at få en have! Ovenstående billede er fundet hos XL Byg, som er har fået en del fine havemøbler i sortimentet. Hvis du er nysgerrig efter at se hvad de ellers har stående ude i butikkerne, så kan du klikke her.

Jeg kunne forestille mig, at der er mange læsere her på bloggen, som bor i hus. Og dermed måske også har en have. Jeg er nysgerrig efter at høre hvad der var vigtigt for jer, da I skulle købe jeres første hus? Hvilken rolle spillede haven?

Indlægget er bragt i samarbejde med XL Byg. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *