Et kig på den nye kollektion fra Søstrene Grene

Sponseret indlæg. Du har formodentligt allerede hørt det, men den 10. marts rammer Søstrene Grenes nye kollektion butikkerne! I den forbindelse har jeg haft mulighed for at udfordre min indre boligstylist, og skyde et par billeder fra den nye kollektion i hjemlige omgivelser.

Inspirationen til forårskollektionen er hentet i 60’erne og 70’ernes farverige livsstil, og den aktuelle skandinaviske boheme-stil, som har været populær de sidste mange år. Konkret betyder det, at der er skruet godt op for bl.a. farverige tæpper, plakater, puder, keramik, samt stilfulde lamper, sideborde og spisebordsstole. Det er virkelig en gennemført kollektion, og mon ikke der endnu en gang bliver kø foran Søstrene Grenes butikker, når dørene slås op den 10. marts?

Farverig forårskollektion fra Søstrene Grene

Som altid er priserne yderst rimelige. Væglampen, som du ser på billedet længere nede, koster 249 kr. Det flotte tæppe kommer i to forskellige størrelser og starter ved kun 78 kr. Kurven i naturflet kommer ligeledes i flere forskelliger størrelser, og der starter priserne ved beskedne 29 kr. Og sådan kunne man ellers blive ved.

sostrene-grene-5sostrene-grene1sostrene-grene8

I vores stue har vi tidligere haft en større samling plakater stående ovenpå vores BESTÅ skænk fra IKEA. Nu har halvdelen af disse plakater fået en ny plads i lejligheden, for de fine trækasser i egetræ, har sikret sig en plads på skænken i stedet for! De kan enten stables, som her på billedet, eller hænges op på væggen. Trækasserne kommer i tre forskellige størrelser og koster fra 49 kr. Selvom trækasserne er super dekorative i sig selv, så er det altså også ret cool at lade de nye vaser og skåle fra Søstrene Grene få en plads på hylderne.

Søstrene GreneSøstrene Grene

Gå på opdagelse i Søstrene Grenes nye katalog her

Indlægget er bragt i samarbejde med Søstrene Grene. Alle meninger og holdninger udtrykt i dette blogindlæg er mine egne. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *