Funktionelle møbler til børneværelset

I weekenden skal jeg til min nevøs barnedåb – og det fik mig til at tænke på, hvad jeg skulle købe, som han kunne have på sit værelse i de næste mange år. På nuværende tidspunkt deler vi ikke en fælles interesse for møbler, ham og jeg, men det kan vi jo måske komme til. I hvert fald på et tidspunkt! I den forbindelse har jeg kigget nærmere på hvad der findes af møbler til sådan en lille størrelse. Min første indskydelse var derfor at lægge vejen forbi Lauritz.com, DBA.dk og EVERCLASSIC og kigge på klassikere som Peters Bord og Peters stol. Disse møbler blev faktisk designet af Hans J Wegner som netop en dåbsgave til Børge Mogensens søn” Så selvom det er flotte møbler med en god historie, så kan jeg alligevel være i tvivl om det lige er dét jeg skal satse på.

På Instagram er der ingen tvivl om at møblerne fra hhv. by Klip Klap og bObles er utroligt populære blandt børnefamilier. Jeg har scrollet igennem utallige billeder tagget med #bobles på Instagram – for selvom begge virksomheder står bag en række flotte og funktionelle møbler – så er det bObles møblerne, som jeg tænker vil vække mest begejstring. Og det er jo vigtigt, når man giver en gave. På Pinterest faldt jeg over disse billeder, som en finsk blogger og boligstylist står bag. De understreger meget godt hvordan en af de mere afdæmpede farvekombinationer tager sig ud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du kan se endnu flere bObles møbler ved at klikke her

Ses vi på Instagram?

Du finder også detydre.dk på Instagram – så kig forbi profilen og få endnu mere inspiration til din boligindretning. På #detydre gemmer der sig over 70.000 lækre boligbilleder og du er mere end velkommen til at bruge tagget til dine egne boligbilleder! Alle billeder tagget med #detydre kommer automatisk en tur forbi bloggen.

Billedekredit: Pinterest / Mundadaa 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *