Interview med Pernille Frederiksen fra LIVINK

Forårsudgaven af Formland står for døren. Lige om lidt mødes tusindvis af indkøbere i Herning, hvor over 400 udstillere står klar. En af disse udstillere er designvirksomheden LIVINK, der i år kan fejre deres 2 års fødselsdag. I indlægget her finder du et interview med Pernille Frederiksen, måske bedre kendt som Krea_Pernille på Instagram, og en række billeder af de nyheder, som LIVINK præsenterer på Formland!

Ganske kort fortalt, hvad er LIVINK for en størrelse?
LIVINK designer og producerer håndlavet keramik, sengetøj, puder, plakater, børneinteriør og meget mere. Min gode veninde Tanya Nielsen og jeg startede LIVINK i februar 2014. Siden har virksomheden, grundet flittigt og hårdt arbejde, vokset sig større og større og LIVINK har i dag 120 forhandlere fordelt rundt omkring i Danmark og Norge. Det er vi super stolte af!

livink-produkter

Hvilke nyheder har I med på Formland?
GRANDPA, der er en håndlavet keramik vase/urtepotteskjuler, som er lavet i samarbejde med vores dygtige keramiker Dima i Israel. Vejledende udsalgspris bliver 499 kr. Derudover kommer vores populære Moodcups i nye farver (gul, lavendel, støvet grøn). De kommer til at stå til hhv. 279 kr. og 499 kr. for en 2 pak.

De nye puder, Braid og Shy, kommer i hhv. kvalitetsuld og lækkert blød velour. Braid kommer i rosa, en støvet grøn og melange grey. Shy kommer i en smuk mørkegrøn farve. Til efteråret kommer de puder også i den fineste blå farve! Priserne bliver hhv. 549 kr. for Braid og 499 kr. for Shy.

Vores ‘Baby booth cards’ er en sjov og ny måde at fotografere på. Du får 26 kort, som er designet med det formål at du kan forevige din graviditet og dit barns opvækst med disse sjove og vigtige milepælekort. Kortene er lavet sådan at man med den medfølgende tusch kan skrive på dem. Kortene og tuschen er pakket i en smuk håndsyet stofpose med snoreluk af ruskind. En perfekt gaveidé, hvis du spørger mig!

Derudover præsenterer vi nye designs af vores lækre bomuldssatin sengetøj. Her er superhelte masker i baby, junior og voksenstørrelser, og søde cupcakes i baby og juniorstørrelser.

livink-grandpa

Så lige for god ordens skyld, hvad består LIVINK sortimentet af fremadrettet?
Plakater
Keramik
Tekstiler
Belysning
Puder
Børnesortiment (Tippi, kæpheste og flagranker)

livink-pude

Hvor kommer inspirationen fra?
Vi inspireres af mange forskellige ting – farver, stemninger, og ofte af det vi ser på inspirationsture. Vores lange dialoger skaber også stor inspiration-  især til hvad vi syntes der mangler. Vi har et ønske om, at det vi laver ikke blot ligner alt det andet. Derudover tænker vi ofte humor ind i vores designs – og forhåbentligt kan det også ses på de ting vi laver! Vi inspireres naturligvis også på messerne, igennem de gode dialoger man har med andre udstillere og hos PEJ Gruppen, som ofte har gode og spændende foredrag.

livink-tippier

Der findes efterhånden mange messer – hvad er formålet med at udstille på Formland?
Formålet er naturligvis at blive set, og få vores produkter ud til endnu flere forhandlere, idet efterspørgslen er stor! Vi deltager også på Formland fordi det er Danmarks bedste fagmesse, og fordi den også giver os mulighed for at møde vores eksisterende forhandlere. Vi glæder os altid til at hilse på dem, og hjælpe dem med indkøb af nyhederne!

FØLG LIVINKS VIDERE REJSE HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *