Kom med til Upcomers’ julemarked

I weekenden slår Upcomers dørene op til deres designerjulemarked i Spinderihallerne i Vejle, hvor du kan gå på opdagelse blandt 90 stande. Udstillerne på Upcomers er nøje udvalgt af teamet bag Upcomers, og du kan derfor forvente et afstemt udvalg af boliginteriør, smykker og tøj. Førstnævnte er naturligvis altid hvad der fanger min interesse, og i indlægget her kan du læse mere om en lille håndfuld af de virksomheder, som lægger vejen forbi Upcomers julemarked med boligtilbehør under armen!

Upcomers julemarked holder åbent den 28. november fra kl. 10-17 og igen søndag fra kl. 10-16. Det koster 20 kr. + gebyrer at komme ind, og du kan enten købe din billet direkte hos Greenticket eller betale i døren – i så fald kan du klare dig med kontanter og MobilePay.

Stine Aamose

stine-aamose

Stine Aamose tegner, redigerer og trykker selv alle sine motiver! Her er kunst til priser hvor de fleste kan være med, og hvis du har et tilhørsforhold til Aarhus, vil du med garanti kunne finde noget du vil synes om på Stines stand. Du kan se meget mere til Stine Aamoses værker på hendes Instagram-profil!

Roon & Rahn

roon-rahn45

René Hansen og Nicky van Roon står bag designvirksomheden Roon & Rahn. De har især haft stor succes med deres Moodboard knagerække, som du måske har læst om i dette indlæg. Moodboardet kommer i flere forskellige størrelser, og i to forskellige farver – olieret egetræ og røget egetræ. Roon & Rahn har gang i flere spændende projekter for tiden, og du kan naturligvis se flere billeder af hvad de laver på Roon & Rahns Instagram-profil. 

TraeWerk

traewerk

TraeWerk har efterhånden 6 måneder på bagen, og hvis du er på udkig efter en ny lampe, så bør du lægge vejen forbi TraeWerks stand til Upcomers! Prisen er 449 kr. for en fatning i enten olieret eller røget egetræ, 3 meter ledning og en glødepære! Du kan se flere billeder af lamperne på TraeWerks Instagram-profil.

Felius Design

feliusdesign

Hvis du har en profil på Instagram har du uden tvivl set et billede, med et af Felius Designs produkter. De små lasercuttede budskaber og tal er designet til at hænge i alt fra lysestager til grene, og er en oplagt gaveidé. Hvis du gerne vil se hvad Felius Design elPå Instagram gemmer der sig over 1000 billeder tagget med #feliusdesign

Sådan finder du vej til Upcomers

Læs mere om Upcomers her!

Upcomers Facebook-side kan du læse mere om de mange andre spændende udstillere, som også lægger vejen forbi Spinderihallerne den 28. og 29. november! Du kan naturligvis også kigge forbi Upcomers hjemmeside. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *