Adamant – en tung nyhed fra Bent Hansen

Gennem en række vellykkede designsamarbejder, med bl.a. Anne Boysen, har Bent Hansen slået fast, at den traditionsrige møbelpolstrervirksomhed kan meget mere end som så. Således er sortimentet løbende blevet udvidet med interessante produkter, som bl.a. de elegante No. 9 puder i fløjlsblødt velour. Det nyeste skud på stammen er en lysestage, som er blevet til i samarbejde med designeren Mikkel Bech Nielsen. Lysestagen bærer navnet Adamant – hvilket der er en særdeles god grund til. Ordet betyder nemlig “stenhård og ubøjelig” – og med en kampvægt på 2.4 kg. må lysestagen siges at leve op til sit navn.

adamant-benthansen

Med sådan en vægt, har du måske gættet at lysestagen er udført i støbejern. Selve jernet er formet i en støbeform i sand, og det er derfor de mange små sandkorn, som giver lysestagen en finkornet overflade. Det er lige før, at man kan ane det på billederne her. Lysestagen kommer i de varianter, som du kan se her på billederne – det vil altså sige sort og stål.

bent-hansen-adamant4

Resultatet er vellykket, og det er ikke svært at forestille sig Adamant lysestagen, som en del af et stilleben i en vindueskarm, eller som et hyggespredende element på sofabordet. Når dagene bliver kortere og mørket falder på, så er der altså ikke noget mere hyggeligt end levende lys!

benthansen-adamant2

Prisen for lysestagen er 649 kr. hvilket må siges at være en ganske rimelig pris. Især i lyset af hvad tilsvarende populære lysestager fra kollegaerne i branchen koster! Lysestagen er i følge Bent Hansen så småt på vej ud i butikkerne, som i forvejen forhandler Bent Hansens produkter. Sværger du til at klare dine indkøb online kan Adamant lysestagen bl.a. forudbestilles hos Kalejdoskop.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *