Fuldend din indretning

Ovenstående ord faldt under et af de mange trendoplæg på efterårets udgave af Formland. Pointen var, at efterhånden som flere og flere boliginteresserede danskere lader sig inspirere af den samme minimalistiske stil, så bliver slutresultatet en hel masse boliger, der i bund og grund er bygget op omkring de samme møbler, lamper og nips. Nu er tiden derfor kommet til at blive lidt modigere, og prøve nogle ting af. På vej hjem fra Formland kom jeg derfor til at tænke over, hvordan jeg kunne gøre det – og fuldende min egen indretning.

Mine tanker blev hurtigt bremset lidt af vores nuværende boligsituation. Jeg bor i en lejelejlighed med min kæreste, og hvis vi i stedet havde ejet denne lejlighed, så havde jeg malet gulvene hvide, og flere af væggene i andre farver. Nu hvor vi kun har lejligheden til låns står den stadig, som den dag vi flyttede ind. Det vil sige lyse parketgulve, og nogle, når man tænker over det, ret specielle blå og hvidstribede rullegardiner. Sidstnævnte har jeg flere gange haft lyst til at finde en erstatning for, og dertil er internettet jo et herligt sted, når det kommer til at finde ny inspiration. Se bare boligen her, der forresten er til salg hos Stadshem.se, hvor gulv-til-loft gardiner er et gennemgående tema.

stila-gardin

Gardinernes farver er nøje afstemt i forhold til det øvrige inventar, og er direkte medvirkende til det gennemførte udtryk. Tit er gardiner noget, som træder i baggrunden, men her er der ingen tvivl om at de valgte gardiner både har en dekorativ, såvel som praktisk funktion.

gardiner-fra-stilastila-gardiner2stila

En anden fin detalje er hvordan gardinerne i denne bolig også bliver brugt til at afskærme mellem de forskellige rum. Det er smart tænkt, og er igen et eksempel på hvordan gardiner sagtens kan være både dekorative og praktiske. Mulighederne er naturligvis mange, når det kommer til at fuldende sin indretning. Gardiner er bare en af mulighederne, men mon ikke vi kommer til at se mere af den slags i boligreportager fremadrettet?

Indlægget er bragt i samarbejde med Stila.dk

One comment Add yours
  1. Virkelig lækker blog! Jeg skriver selv blog og har lige lavet et indlæg om, hvordan du indretter med stil – selvom du er på et budget. Tjek det ud hvis du har lyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *