Nur Design for Woud

Talentfulde Maja Bøgh Vindbjerg fra Nur Design står bag en række designs for Woud, som fortjener at få lidt opmærksomhed her på bloggen. Nur Design er nemlig meget mere end “bare” de bakker og lysestager, som du sikkert har set i designinteresserede danskeres hjem på Instagram. Jeg har kigget nærmere på de forskellige designs, som bl.a. kan købes hos Rosborg Møbler og går under navne som Geyma, Soround og Fold.

Geyma kommode

woud-nur-design

Geyma kommoden er udført i sortlakeret finér med skydelåger i to forskellige nuancer af grå. Netop at man ikke har valgt at bruge den samme farve er ganske genialt, og leder mine tanker hen på Arne Vodder, som med stor succes blandede friske farver med palisander. Stellet er pulverlakeret stål, og medvirker til at skænken får et let indtryk i rummet. Skænken koster 7535 kr.

Du kan læse mere om Geyma kommoden ved at klikke hér

Soround sofabord

nur-design-woud

Soround sofabordet kommer i tre forskellige størrelser, og består af et pulverlakeret stålstel med enten en bordplade af Fenix laminat eller poleret beton. Sofaerne på billedet er ligeledes fra WOUD. Priserne starter ved 3545 kr. for det mindste sofabord med en diameter på 60 cm. og en højde på 40 cm.

Du kan læse mere Soround sofabordet ved at klikke hér

Fold hylde 

fold-shelf-woud

Fold hylden fra Woud er særdeles dekorativ i sig selv, og fåes i både sort og hvid. Hylden er udført i pulverlakeret stål – det samme materiale som de kendte Nur bakker – og koster 1555 kr.

Du kan læse mere om Fould hylden ved at klikke hér 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *