På besøg hos Balsalen i Aarhus

Balsalen i Aarhus slog forleden dørene op til en lille komsammen for en række udvalgte interiørbloggere, og da jeg gik derfra var det med et smil på læben over at have besøgt en interiørbutik, der emmer af personlighed, kvalitet og æstetik. Bag butikken står Trine, som egentlig har en baggrund som tekstildesigner, men som de sidste fem år har opbygget sit helt eget univers med lækre sager til hjemmet.

Når man er i godt selskab, som jeg i den grad var med MoWe Design, Happy Mountain, Hallingstad & Hvor Kragerne Vender, så flyver tiden afsted. Inden jeg havde set mig om, var der gået fire timer med at spise, drikke, snakke, få sved på panden i forbindelse med stylingkonkurrence og en kreativ workshop, hvor opgaven lød på at samle en kokadama. Her blev jeg for alvor udfordret på min finmotorik, og jeg er glad for, at Monica fra MoWe Design ikke var sen til at tilbyde sin assistance!

Da jeg dagen efter kiggede kamerarullen igennem på min telefon, kunne jeg konstatere, at jeg ikke havde fået taget nær så mange billeder af Balsalen, som jeg egentlig gerne ville. I stedet får du derfor en række stemningsbilleder fra først på aftenen, hvor vi nød nordisk tapas fra aarhusianske Langhoff & Juul, og drak spændende cocktails fra Cocktailkonsortiet

cocktail-konsortiet2langhoff-juulcocktail-konsortiet

Sådan finder du Balsalen i Aarhus

Hvis du skal besøge én interiørbutik i løbet af sommerferien, så lad det være Balsalen. I hyggelige lokaler i en baggård midt i Aarhus finder du Balsalen. Adressen er Frederiksgade 12-14, og der er åbent i butikken mandag til fredag fra kl. 10.00 til 17.30, og lørdag fra kl. 10.00 til 15.00. Hvis du foretrækker at klare dine indkøb hjemmefra, så har Balsalen også etableret en fin, overskuelig hjemmeside – den finder du ved at klikke hér

I butikken finder du et væld af spændende sager, som er personligt udvalgt af Trine. Det er kvalitetsprodukter, fra ind- og udland, der kan holde til at blive brugt, og som alle har det til fælles, at de er pæne at kigge på! I de fire timer vi tilbragte i butikken, kunne Trine fortælle en finurlig historie om alle de produkter, som vi udpegede, og give gode råd til hvordan de kunne anvendes, og vedligeholdes. Der var f.eks. en super fin vase fra det svenske designfirma Edblad, som var blevet til af gamle fjernsynsskærme. Det er da en sej historie. I butikken finder du derudover også en lang række fine sager fra La Bruket, Kreafunk, Kristina Dam, Skjalm P og mange flere.

Hvis du ligesom de fleste boliginteresserede danskere også er på Instagram, så kan du finde Balsalens Instagram profil under samme navn. Her poster Trine løbende inspirerende billeder fra butikken, og viser nye varer frem, efterhånden som de bliver sat på hylderne. Du kan naturligvis også finde Balsalen på Facebook!

2 comments Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *