Fredagsfund #82: Sofaborde i egetræ

En af de ting jeg drømmer om til vores hjem er et nyt sofabord. Det har dog vist sig, at det skulle være ret svært at finde det helt perfekte bord, selvom jeg ellers ikke synes, at vi har så mange specielle krav til størrelse, udseende og materialevalg. For os er det vigtigt, at vi får et solidt bord, hvor man kan have benene oppe, hvis det er det man har lyst til, og hvor der er plads til mere end en bare en lysestage og fjernbetjeningen. Samtidig er det så også ret væsentligt, at det stadig har et let udtryk, fordi vi ikke har verdens største stue. Derfor har jeg, i anledningen af denne uges udgave af fredagsfund, været rundt omkring Lauritz.com og kigget nærmere på hvad der lige findes – til inspiration for dig, og til inspiration for mig.

Da vi ikke har en chaiselong på vores sofa tænker jeg, at det bedste ville være et aflangt sofabord. Jeg er dog lidt i tvivl, om det skal være et lidt moderne look, eller om det skal være et mere traditionelt sofabord! Hvad synes du?

Unika sofabord

sofabord-egetrae

Det er en dansk møbelsnedker, som har lavet ovenstående sofabord. Og det er da han sluppet ganske godt fra, ikke sandt? Selve bordpladen er lavet af massive ubrudte egetræsplanker, der er slebet ned og dernæst har fået en gang olie. Resultatet er derfor ganske rustikt, men alligevel enkelt pga. de skråtstillede ben. Bordet er forsigtigt vurderet til 3000 DKK, men det højeste bud er pt kun på 375 kr. Der er derfor mulighed for at gøre en god handel! Auktionen løber til d. 3/4 kl. 20.15 og bordet står hos Lauritz.com i Roskilde.

Du kan byde på det unikke sofabord ved at klikke hér 

Hans J. Wegner sofabord
wegner-sofabord

Ovenstående sofabord er designet af Hans J. Wegner og måler 150 x 63 x 48 cm. Sofabordet er fremstillet hos Andreas Tuck, og er udført i egetræ. Det er blevet flot patineret med tiden, hvilket ovenstående billede også bevidner. Skulle man være interesseret i et lysere look, er der således ikke andet for end at gå i gang med sandpapiret! Bordet befinder sig hos Lauritz.com i Kolding, og er vurderet til 2500 DKK. Auktionen udløber d. 2/4 kl. 9.3!

Du kan byde på Wegner sofabordet ved at klikke hér. 

Følg detydre.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *