Efterårsnyheder fra Kähler

Der var en gang, hvor Global knivene var omtrent det hotteste man kunne have i sit køkken. Hvis man så tilmed havde den tilhørende magnetskinne, så var man ekstra godt kørende. Det er i hvert fald sådan jeg husker det. Nu er Kähler tilbage som en ven i nøden, med en serie af keramiske knivmagneter, så Global knivene – og alle de andre – endnu en gang kan komme til deres ret. Knivmagneterne har fået navnet Magna, og de lander i butikkerne til oktober! De findes i tre størrelser, og koster hhv. 129 kr, 149 kr og 179 kr. Der er desuden dømt velkendte Kähler farver for alle pengene, og som det ses på billederne herunder, er det en nem måde at få farver i køkkenet.

kahler-magnamagna-kahler

En anden nyhed fra Kähler er Tria knagerne. De er designet af keramiker Silke Decker og er et godt bevis på hvordan Kähler nyder at udfordre den gængse opfattelse af hvordan “hverdagsinteriør” ser ud. Både i form og farve er knagerne helt unikke, og det gør dem ret indbydende. Tria knagerne kommer ligeledes på lager i oktober, og kommer til at koste 99 kr. pr. stk. Der er seks forskellige varianter at vælge i mellem,

tria-knagetria-knage3

Luxolivings hjemmeside er flere af Kähler nyhederne begyndt at dukke op, ligesom det på visse webshops allerede nu er muligt at foretage forudbestillinger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *