Interview med @Krea_Pernille

Hun er hverken indretningsarkitekt eller boligstylist, men det kunne hun lige så godt være, for på Instagram følger tusindvis af boligglade danskere dagens hovedperson. Du kender hende måske under navnet Krea_Pernille, og vi har bedt Pernille dele en række af hendes yndlingsbilleder, og bl.a. svare på hvilke boligtrends, som vi kan forvente den kommende tid!

Pernille bor sammen med sin mand Dan, datteren Alba Viola og sønnen Noah i centrum af Holstebro. Deres gamle murermestervilla er fra 1938, og de 215 kvm er fordelt på 3 plan. I stuen er der således entre/hall med trappeopgang til 1. sal, lille fordelingsgang med nedgang til kælderen, samt adgang til køkken, spisestue og stue. På 1. sal er der et stort repos, Alba Violas værelse, soveværelse samt et badeværelse. I kælderen, hvor renoveringen pt. er sat på pause, er der blevet plads til både et badeværelse, kontor, et værelse til Noah og slutteligt en gildesal.

krea-pernille-detydrekrea-pernille-detydre210546703_838224079523449_235927891_n

Det er altså umiddelbart ikke plads der mangler i huset, hvor lyse farver bliver blandet med dansk design i stor stil. Jeg er meget begejstret for Pernilles indretning, og det er tydeligt at både Royal Copenhagen og byLassen står Pernilles hjerte meget nært. Sidstnævnte blev for alvor tydeligt, da Pernille løb med sejren i byLassens store stylistkonkurrence! Det betød, at Pernille i selskab med Nadia Lassen fra byLassen havde ansvaret for at style en lang række billeder for byLassen. Når billederne bliver tilgængelige, kommer de naturligvis her på bloggen.

Interview med Pernille

Hej Pernille! Vil du starte med at fortælle lidt om hvor din interesse for indretning stammer fra?
Det er svært at sige, men jeg elsker smukke ting, og det har jeg altid gjort. Min interesse er vokset i takt med, at jeg har fået en masse anerkendelse og rosende ord med på vejen bla. på Instagram. Det har nok styrket min tro på mig selv og min stil, og har givet mig lyst til at gå meget mere op i indretning. Jeg har altid haft interesse for smukke ting og har altid købt en masse ting, men det er først indenfor de sidste par år, at jeg er begyndt at indrette mit hjem sådan helt med en rød tråd og med min helt egen stil.

Hvad er dit bedste indretningstip?
Mit bedste indretnings tips er egentlig at tage udgangspunkt i det rum man skal indrette. Mange er tilbøjelige til at købe en masse flotte ting og en masse ting i forskellige farver inden de egentlig har overvejet hvor det vil passe ind og hvordan det vil passe ind i rummet. Alle kan jo købe en masse flotte ting, men kunsten er i virkeligheden at få det hele til at gå op i en “højere enhed” og lave en rød tråd, enten i farver, stilen eller andet. Jeg er selv god til at mærke efter hvad jeg kan lide, ikke lytte til hvad andre mener. Men ejer man ikke selv den sans og selvtillid kan man jo evt. spørge en af dem man finder inspiration hos feks. på Instagram. Rigtig mange skriver privat til mig for indretningstips, eller spørgsmål omkring farver osv, og jeg hjælper gerne alle dem jeg kan, da jeg syntes det er skønt at folk stoler så meget på min smag!

whatever

Hvilket rum er du mest tilfreds med i dit hjem?
Det er svært at sige, da jeg efterhånden er ved at være igennem så mange rum, at jeg egentlig er tilfredse med dem alle sammen! Jeg er jo perfektionist ud til fingerspidserne så jeg slutter ikke i et rum før det giver mig den helt rigtige følelse i maven. Det ville næsten være nemmere at svare på hvilke rum jeg ikke er tilfreds med endnu! Men hvis jeg skal vælge et rum må det blive soveværelset. Jeg elsker, at vi har formået at få en masse sjæl og stil ud af et gammelt værelse. Det er anderledes og det var en lidt modigt makeover vi lavede da vi bankede pudsen af endevæggen og fik de gamle røde mursten frem, for at bryde min ret hvide tendens i boligen lige nu. Det fungere super godt synes jeg, og morer mig især meget over at rigtig mange spekulerer meget over om den mur overhovedet er færdiglavet – det var nemlig præcis intentionen da vi lavede det. Vi gik efter det rå, ufærdige look, modsat alle andre rum i huset som står noget nær “snorlige”.

sovevaerelse

Hvad er det bedste køb du har gjort?
Å-ha en shopaholic som mig, er jo rimelig glad for alle sine ting! Men jeg er især rigtig glad for alt mit By Lassen! Jeg elsker jo bare det lækre design og synes der er så meget mere end en lysestage over en Kubus 4 f.eks.  Jeg elsker historien bag og jeg elsker, at man virkelig kan samle og næsten ikke have plads til det (Ja det er der vi er ved at være hos mig!)

Hvilke trends indenfor boligindretning tror du vi kan forvente at se fremadrettet?
Jeg tror, at vi går et meget farverigt efterår i møde, hvor der skal være mere skrald på farverne og jeg tror vi bevæger os over i de blålige farver. Lige nu har tendensen været pasteller, og det tror jeg egentlig fortsætter lidt endnu, heldigvis, jeg elsker nemlig pasteller! Jeg tror også trenden bliver “din egen stil” istedet for “jeg bor som magasinerne siger jeg skal bo”. Den trend synes jeg rigtig godt om – det at turde købe noget og indrette sig med noget, som endnu ikke er eller har været vist i Boligmagasinet eller BoBedre. Det er sjovt, anderledes og spændende, så det glæder jeg mig til. 

10354395_640256012718895_1247788759_nkrea-pernille-entree

5 hurtige til Pernille

Hvid eller sort?
Hvid!

HAY eller Ferm Living?
HAY!

Kobber eller marmor?
Kobber! Mest pga. byLassen – jeg elsker deres kobberting! 

Murermestervilla eller New Yorker lejlighed?
Murermestervilla – fordi det andet kommer vist aldrig til at ske!

IKEA eller ILVA?
IKEA!

10474958_1436879199917717_628337388_n925315_1502291649984627_2021750131_nconrad-krea-pernille2

Der skal lyde et stort tak til Pernille for levering af billeder – og ikke mindst velovervejede svar på spørgsmålene herover. Hvis du ikke allerede følger Pernille på Instagram, så søg efter @Krea_Pernille. For ganske nylig har Pernille også udvidet med en Facebook-profil, og den kan du finde ved at klikke hér. Og hvis du er nysgerrig, så hedder hunden på billedet Conrad! Tak fordi du læste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *