Fredagsfund #50: Gratis plakat fra 215.dk

Vi forsætter fredagsfund hvor vi slap for en uges tid siden – med endnu en gratis sag, som du selv kan printe! I denne uge får du derfor muligheden for at downloade en gratis IncaOwl plakat i A4 format fra 215.dk, som tilmed findes i fem forskellige farver. Du kan se alle de tilgængelige varianter i artiklens topbillede.

IncaOwl plakat fra 215.dk

Tarik fra 215.dk har designet en lang række skønne plakater i Inca-stil og uglen her, er kun en af dem. Den forærer han tilmed væk gratis – og det har han faktisk gjort i snart to år. Nu hvor Netto har gjort sig positivt bemærket med en ugle i samme stil, der dog er udsolgt over alt, tænkte vi derfor at det var oplagt at puste liv til denne IncaOwl plakat!

For at downloade plakaten skal du blot klikke på linket herunder. Det kræver, at du har et program der kan åbne PDF-filer (Som fx Adobe Acrobat Reader). Det har de fleste computere heldigvis!

https://www.dropbox.com/s/2r72gf9oopqc4zr/Free_IncaOwl_blueGrey.pdf
https://www.dropbox.com/s/9cycge4vr62kkii/Free_IncaOwl_cyan.pdf
https://www.dropbox.com/s/dpgnh7tls492kb6/Free_IncaOwl_GreenGrey.pdf
https://www.dropbox.com/s/nf8fphh4l27q0q6/Free_IncaOwl_pink.pdf
https://www.dropbox.com/s/zbehv33zk4d0kpj/Free_IncaOwl_yellow.pdf

Vi elsker at kigge på billeder!

Hvis du går med planer om at hænge en af disse plakater op væggen, så del endelig et billede af det færdige resultat med os, ved at tagge det med #215dk og #detydre på Instagram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *