Nyheder til børneværelset fra IKEA

IKEA har netop tilføjet en lang række nye produkter til sortimentet, herunder et væld af flotte sager til børneværelset! Vi har samlet vores favoritter til det stilfulde børneværelse, hvor grundelementerne er hvide, solide møbler, der udnytter pladsen bedst muligt og hvor prisen samtidig er til at betale.

IKEA Ovre seng med lamelbund

ovre-seng-med-lamelbund-og-sengehimmel__0199553_PE356640_S4

Netop flagranker er blevet ganske populære, og hvis du drømmer om en lidt atypisk seng til børneværelset, så kunne den her sagtens være en mulighed.  Sengen kommer med en lamelbund, og prisen er 904 kr. Det anbefales desuden at montere sengen til væggen, for at den ikke vælter. Det tip, er hermed givet videre! Du kan finde mere information om Ovre sengen ved at klikke hér.

Skäntsam dyne- og pudebetræk

skamtsam-dyne--pudebetrk-t-tremmeseng__0186704_PE338893_S4skamtsam-dyne--pudebetrk-t-tremmeseng__0186705_PE338892_S4

Ovenstående billeder ligner umiddelbart noget sengetøj til et dukkehus, men det er faktisk en ny serie af pude- og sengebetræk til almindelige børnesenge. Det er udført i en blanding af bomuld af lyocell, og koster 75 kr. for et sæt. Du kan finde mere information, derudover tilgængelighed i de enkelte varehuse, ved at klikke hhv. hér og hér.

Villstad lænestol

villstad-lnestol__0195924_PE352086_S4

En god lænestol går aldrig af mode. Modellen her hedder Villstad, og kan fåes enten i sort eller i turkis, som på billedet herover. Stolen koster 1200 kr, og IKEA garanterer god komfort og en udførsel der gør, at betrækket føles fast de næsste mange år. Du kan finde mere information om Villstad lænestolen ved at klikke hér!

Fjälkinge reol

ikea-reol

Selvom de billige Expedit serier fra IKEA oftest er det foretrukne valg til børneværelset, og stuen for den sags skyld, så er jeg lidt mere begejstret for et look, der ikke er lige så massivt. Det kriterie lever Fjälkingen reolen i den grad op til. Hylderne kan desuden justeres i højden, og dermed placeres som man vil. Prisen er 1000 kr og du kan finde mere information om reolen ved at klikke hér.

One comment Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *