Fredagsfund #26: Kobberlamper fra Netto og oprydningsudsalg på Vipp

Med dagens udgave af fredagsfund runder vi faktisk et skarpt hjørne. Vi har nemlig været i gang i et halvt år nu, og der begynder også at danne visse tendenser, for denne ugentlige begivenhed. Her på det seneste har Netto haft en næsten fast plads her i indlægget, og i denne uge, må vi nok erkende, at Netto endnu en gang render med velfortjent opmærksomhed. I denne uge disker vi nemlig op med særdeles billige kobberlamper fra Netto og
Vipp produkter med klækkelige rabatter!

 Kobberlamper fra Netto

detydre-netto

Kobberlampen, som på billedet her, kommer med en ganske almindelig E27 fatning, så at finde en passende pære bliver ikke noget problem – og så er prisen kun 150 kr. Der er også en kobberfatning i Netto, der kun koster 100 kr – den kan du se et billede af ved at klikke hér. Det er i den grad lykkedes for Nettos indkøbere at finde nogle produkter, som er helt i tråd med hvad boliginteresserede danskere går efter, og da der kun er ganske få lamper til salg pr. butik, vil der nok hurtigt blive udsolgt! De to stigereoler er også til salg i den kommende uge, og den lille koster 200 kr. og den store koster 300 kr. Du kan finde mere information omkring produkterne i Nettos tilbudsavis.

Vipp 9 sæbedispenser og Vipp 11 toiletbørste

vipp-web2

Casanovashop.dk holder oprydningsudsalg, og det markerer de blandt andet med lidt blandede Vipp produkter i årets farve for hhv. år 2012 og 2013. Forvent derfor ekstremt få udgaver på lager, men til gengæld ganske gode priser! Tandbørstekruset koster 275 kr. og toiletbørsten koster 936 kr – det er besparelser på hhv. 50% og 25% i forhold til vejledende udsalgspris. Hvis du har mulighed for at afhente varerne i butikken i Ringsted, så bør du dog nok vælge det, eller fylde kurven op med yderligere ting. Det koster nemlig 100 kr. at få det sendt, og det må siges at være i den høje ende.

Vi elsker at kigge på billeder!

Hvis du har været en tur forbi Netto, og fået fingrene i en af kobberlamperne, så tag dit billede med #detydre på Instagram.

One comment Add yours
  1. Jeg vil gerne dele en ny webshop med jer, som jeg faldt over i søndags, da jeg læste om den i Berlingske. http://www.lamps.dk har alle de kendte lamper og også mange kobber lamper, plus de laver pristjek på alle deres lamper. Så man får det billigst der. Godt tip 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *