Vind en billet til FindersKeepers i Aarhus

Lørdag d. 30 november og søndag d. 1 december rykker FindersKeepers endnu en gang ind på Godsbanen. Det er nemlig blevet tid til en jule-udgave, af det populære arrangement – og du har muligheden for at stikke af med én billet! Vi har fået fat i 5 billetter, og hvis det lyder som en konkurrence, som du gerne vil vinde, så læs med her.

Sådan deltager du i konkurrencen

Find nedenstående billede på vores Instagram-profil og re-post det, fra din egen profil. Husk at tagge dit billede med #detydregiveaway – så vi kan se, at du gerne vil vinde en billet. Vi finder vinderen allerede nu på fredag d. 30 november kl. 12.00!

finderskeepers

Tæt på 11.000 mennesker har tilkendegivet, at de deltager i det andet FindersKeepers arrangement på Aarhusiansk jord. Det kunne således godt tyde på, at der bliver tryk på Godsbanen i weekenden. Til denne omgang er der skruet ned for second hand/vintage/genbrugstøj, og i stedet har bl.a. interiør fået en mere fremtrædende rolle. Du kan finde mere information om begivenheden ved at klikke hér – og hvis du gerne vil se, hvem der kigger forbi Aarhus i den kommende weekend, så kan du med fordel klikke hér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *