Visualisér din indretning

Det er ingen hemmelighed, at Instagram er proppet med inspiration. Nedenstående billeder viser, hvordan du nemt kan visualisere dit indretningsprojekt, ved hjælp af et stykke papir og tuscher i regnbuens farver. Du slipper samtidig for at bore unødvendige huller i væggen – og måske finder du en måde at placere tingene på, som du ikke ellers havde overvejet.

Nedenstående billeder viser, hvordan Anna Knøsgaard Christensen bar sig ad, da hun stod overfor at skulle dekorere en væg i stuen.

laeser-tip-1-1  laeser-tip-1

Billederne viser enkelt og sikkert, hvilken plads de personlige genstande er tiltænkt på hhv. hylder og bogkasser. Resultatet er blevet super fint – og giver mulighed for konstant fornyelse alt afhængig af farvevalg og årstid.

Har du selv haft gang i et lignende projekt, inden du gik i gang med at bore huller i væggen? Så hashtag dine billeder med #detydre på Instagram – vi elsker at kigge på billeder!

[GARD align=”center”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *