Fra 2014 til 2015 på detydre.dk

Så gik der sørme endnu et år, og nu hvor både dronningens og statministerens nytårstaler er overstået, er det tid til at gøre status over et begivenhedsrigt år på detydre.dk. Det gjorde jeg også sidste år, og ved årsskiftet var der 4000 designglade danskere der fulgte @detydre på Instagram, ligesom over 3000 billeder var tagget med #detydre. Nu er vi tæt på 11.000 følgere på @detydre og over 38.000(!) billeder er tagget med #detydre på Instagram. Kvaliteten af billederne har aldrig været højere, og det er fantastisk at I bidrager aktivt til at skabe et passioneret indretningsunivers. Her på bloggen har det ligeledes været et spændende år. Jeg har haft fornøjelsen af at være på besøg hos en lang række spændende virksomheder, og få et unikt indblik i alt fra produktion til distribution. Jeg har mødt en lang række spændende mennesker, i form af passionerede virksomhedsejere, bloggere, Instagrammere og andet godtfolk.

Jeg nyder, at jeg udgør bloggens redaktion og grafiske departement, og det giver mig den frihed, som motiverer mig til at skrive om de ting, som jeg finder interessante. Det gør også, at jeg kan holde bloggen reklamefri, og jeg håber, at du en gang i mellem også tænker på, at du ikke bliver mødt af reklamer for Stimorol tyggegummi. Selvom jeg normalt ikke gør mig i nytårsforsæt, så har jeg alligevel to styks for bloggen. Det første er, at jeg i 2015 vil lade min interesse og passion for dansk design komme endnu mere til udtryk her på bloggen. Jeg vil derfor bestræbe mig på at skrive endnu flere artikler, med fokus på de danske designtraditioner og fornemmelsen for godt håndværk. Så det var det første nytårsforsæt. Det andet nytårsforsæt er, at bringe endnu flere interviews og boligreportager fra de super inspirerende hjem, som jeg falder over på Instagram. Hvis du har et hjem, som rummer på en god historie, eller har du en spændende samling af porcelæn, eller noget helt tredje, som du gerne vil vise frem og fortælle om, så må du gerne sende en mail på [email protected] – så tager vi den derfra.

Det ville I læse om på detydre.dk

1. Inspiration fra Instagram: Interview med Krea_Pernille

krea-pernille-detydre

I august interviewede jeg Pernille, der på Instagram er bedre kendt som @Krea_Pernille. Det kom der en længere snak ud af, og et indlæg spækket med billeder fra familiens bolig i Holstebro. Du kan følge Pernille på Instagram ved at klikke hér.

2. Billedeserie: 100 Kay Bojesen aber

kay-bojesen-detydre

Som et lille sommerferie-projekt indsamlede jeg 100 billeder af de ikoniske Kay Bojesen aber. Hvis du ikke allerede har set billederne, så bør du næsten kigge forbi, og se Hr. Abe, som han er døbt herhjemme, i et utal af forskellige opstillinger.

3. Inspiration fra Instagram: Interview med @mortilmernee

mortilmernee

De, der følger Louise på Instagram ved, at hun ikke er bleg for at male en væg i køkkenet, eller skifte ud i inventaret ud i familiens bolig i Hedensted. Det var omdrejningspunktet for snakken med Louise, og siden da er der sket endnu flere stilfulde ændringer på deres matrikel. Du kan følge Louise på Instagram ved at klikke hér.

4. Gammel nyhed fra IKEA: Ranarp lamper

ikea-ranarp4

Først på sommeren var jeg en tur forbi IKEA, og der faldt jeg over lamperne fra Ranarp serien. Det er gennemført flot design fra IKEA, og naturligvis til de særdeles attraktive IKEA-priser. Hvis du klikker på billedet, kan du læse artiklen – hvis du ikke allerede har gjort det.

5. En sølvstribet nyhed fra Kähler

kahler-solv-solvstribet

I 2014 var Jubilæumsvasen fra Kähler på alles læber. Selv de, der ellers ikke interesserer sig for boligindretning fik en mening en om den karakteristiske messing-stribede vase, og den masssive opmærksomhed resulterede da også i, at vaserne blev udsolgt, lige så hurtigt som de blev sat til salg. I 2015 kommer Jubilæumsvasen lillebror, men denne gang er der ikke tale om en Limited Edition, og der burde således være rigeligt til alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *