Fredagsfund #66: by KlipKlap tumlemøbler

Det er endnu en gang blevet fredag, og du skal bestemt ikke snydes for en dugfrisk omgang fredagsfund. Vi har været en tur rundt på internettet, og faldt tilfældigvis over et tilbud på de populære By Klip Klap møbler, som vi gerne vil dele med dig.

By KlipKlap børnemøbler

Tilbage i august måned til DesignTrade i København havde jeg fornøjelsen af at kigge nærmere på By KlipKlaps serie af børnemøbler. Det er både super gennemtænkt, og godt designet, og det fik mig til at stoppe op og kigge nærmere, til trods for, at jeg altså ikke har noget børneværelse jeg skal indrette! Det der fangede min opmærksomhed var til gengæld muligheden for at anskaffe sig et møbel, som børn ikke vokser fra lige med det samme, og som samtidig har flere funktioner. Det kan således både være en sofa, en en tumlemadras eller en gæsteseng. Og det er altså smart tænkt i en tid, hvor flere og flere bosætter sig i byerne, og ikke har uendelige mængder af plads til møbler.

byklipklap-mobler
De gode mennesker hos Luxoliving.dk er i julehumør, og de har derfor sat deres turkisblå By Klip Klap madrasser pt. på tilbud. Du sparer derfor 400 kr. på de to små moduler, der går under navnene Fold 3 og Fold 4. Den store madras er på tilbud til 4200 kr., og du sparer dermed 800 kr. i forhold til vejledende udsalgspris. Det ér mange penge, men for kvalitet, godt design og ikke mindst godt håndværk kan det nogle gange være nødvendigt, at grave dybt i lommerne!

Du kan købe By KlipKlap møblerne ved at klikke hér.

FØLG DETYDRE.DK PÅ BLOGLOVIN

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *