Fredagsfund #64: Fang den orange stemning

Det er fredag, det er så småt ved at blive vinter, og det er desuden blevet tid til endnu en omgang fredagsfund. Som bekendt er det nu, at dagene for alvor føles korte, det er mørkt, når vi står op, og det er gud hjælpe mig også mørkt, når vi kommer hjem. Jeg må nok erkende, at jeg allerede drømmer om sommeren og lysere tider igen, og da det ønske ikke ligger lige rundt om hjørnet, er det nødvendigt at tænke kreativt. I denne uge får du derfor inspiration til hvordan du kan skrue op for farverne indenfor med hjælp fra en håndfuld forskellige orange klassikere.

I denne mørke tid er det nødvendigt med godt lys, både fra direkte og indirekte lyskilder, og det formål lever lamperne, som du kan se i indlægget her, perfekt op til. Som du nok også kan se, så trænger lamperne både til en våd klud og nye ledninger. Det er dog en overkommelig opgave, og det betyder altså også, at vurderingerne er ganske fornuftige. De smukke Eames stole fik lov til at snige sig med, da kombinationen af orange glasfiber og kromstellet sidder lige i skabet.

Poul Henningsen PH 4/3 lampe

ph-lampe

Poul Henningsens PH 4/3 lampe er vurderet til 1000 kr. Lampen befinder sig hos Lauritz.com i Aalborg, og auktionen slutter onsdag d. 26. november kl. 18.38.

Du kan byde på PH 4-3 lampen her

Eames DSS stole

eames-orange-dss

De ikoniske Charles Eames DSS stole er vurderet til 5000 kr, og befinder sig hos Lauritz.com i Kolding. Auktionen slutter torsdag d. 27. november kl. 13.44.

Du kan byde på de orange Eames stole her

Verner Panton Flowerpot lamper

verner-panton-flowerpot

Verner Pantons klassiske Flowerpot lamper er her vurderet til 1000 kr. for to pendler. Der er flere sæt til salg, så hvis du er interesseret kan du med fordel holde øje med prisudviklingen på de andre sæt, inden du afgiver dit bud. Lamperne befinder sig hos Lauritz.com i Odense, og auktionen slutter torsdag d. 27. november kl. 12.00.

Du kan byde på Flowerpot lamperne her

Louis Poulsen værkstedslamper

vaerkstedslampe

Ovenstående værkstedslamper, der er produceret hos Louis Poulsen for mange, mange år siden, er vurderet til 1000 kr. Lamperne befinder sig hos Lauritz.com i Kolding, og auktionen løber til tirsdag d. 25. november kl. 16.34.

Du kan byde på de orange Louis Poulsen værkstedslamper her

DU KAN OGSÅ FØLGE DETYDRE PÅ BLOGLOVIN

2 comments Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *