Fredagsfund #62: Spar 20% på Kähler keramik

Ingen fredag uden fredagsfund! Magasin.dk har sat hele deres Kähler sortiment på tilbud i denne weekend, og du kan derfor spare 20% på vejledende udsalgspriser! Hvis det er ved at være lang tid siden, at du sidst har købt noget pænt til dig selv, eller hvis du bare gerne vil have julegaveindkøbene overstået i en fart, så bør du kigge med her! Vi har her udvalgt et par af vores favoritter fra hhv. Ursula og Mano serierne, og der er derfor skruet godt op for formsproget og friske farver.

Tilbud på Kähler Ursula

kahler-ursula-collage

Kähler lancerede Ursula serien i foråret 2014, og det gjorde unægtelig mange danskere glade, der kendte stellet fra dengang Royal Copenhagen producerede det! Til Design Awards 2014 løb Ursula serien desuden med sejren som Læsernes Favorit, og det vidner altså om, at det var den korrekte beslutning Kähler tog om at relancere Ursula. Hos Magasin.dk er langt de fleste produkter på lager, og du sparer som tidligere nævnt 20%.

Du kan se hele udvalget af Kähler Ursula ved at klikke hér

Tilbud på Kählër Mano

kahler-mano-collage

Mano serien er designet af Jeanette List Amstrup omkring år 2006, hvor Mano koppen blev designet til Kähler. Mano betyder hånd, og det giver ganske god mening, for både krus, kopper og kander ligger godt i hænderne. Hvis du er af samme overbevisning, så kan du klikke på linket herunder og se udvalget af Mano hos Magasin.dk!

Du kan se hele udvalget af Kähler Mano ved at klikke hér

ER DU MED I KORTKARTELLET KONKURRENCEN?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *