Inspiration fra Instagram: Farvel til hvide vægge!

Vi nærmer os hastigt 30.000 billeder på #detydre tagget på Instagram – og det er efterhånden et par uger siden, at der sidst har været et “Inspiration fra Instagram”-indlæg her på bloggen. Selvom kobber, pastelfarver og lyse billeder stadig lever i bedste velgående på Instagram, så er det alligevel altid inspirerende at falde over nogle billeder, som skiller sig ud fra mængden. Og hvis du ikke allerede har gættet det, så handler det altså om folk der tør skille sig ud når det kommer til maling, og ikke er blege for at gå med det atypiske valg! Billederne til dette indlæg stammer fra @bettinaholst, @onebym og @saramary og du kan finde disse tre profiler på Instagram, hvis du gerne vil se endnu flere billeder fra deres inspirerende hjem!

1662107_1469780803293663_277408708_n

I entreen hos @bettinaholst har en sart pastelfarve fået lov til at præge væggen på trappen op til førstesalen. Det giver desuden en perfekt kontrast til den sortmalede trappe, der ellers hurtigt kunne have været meget dominerende i rummet. De korrekte farver er altid vanskelige at gengive på en computerskærm, og det kan altså derfor godt betale sig at tage en tur forbi den lokale farvehandler, og få et farvekort – eller bestille det online kvit og frit hos fx Malerlager.dk

onebym

På Formland Upgraded messen blev de mørkeblå nuancer fremhævet som en af efterårets store farvetendenser. Hos @onebym har en væg i stuen fået en tur med malerrullen, og jeg synes resultatet er helt fantastisk. Den blålige farve passer altså perfekt sammen med koksgrå, sarte pasteller og bogkasserne i lyst træ.

10735551_819940481371179_376376194_n

Hjemme hos @saramary har en endevæg i soveværelset fået en omgang koksgrå maling, og resultatet leder næsten tankerne hen på et stilfuldt hotelværelse. Det giver en ro i soveværelset, og dét tip er hermed også givet videre!

Del dine boligbilleder med os!

Hvis du er på Instagram, så kan du naturligvis – som altid – dele dine boligbilleder ved at tagge dem med “detydre” på Instagram. Snart ligger der 30.000 billeder på #detydre, og når dét skarpe hjørne er nået, så er det igen konkurrencetid!

FØLG @DETYDRE PÅ FACEBOOK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *